Майката на Божинов е обидена на Николета



николета лозанова дете
Майката на Валери Божинов Пепа искала внучката й да носи нейното име. Николета обаче кръсти дъщеря си на себе си – Никол, което вбеси родителката на футболиста – научаваме от страниците на в. „България днес”.


„Това е абсурдно!” – крещяла Пепа, след като узнала, че първата й внучка ще носи името на майка си. Тя се надявала, че Валери ще я почете и ще кръсти на нея щерка си, пише kliuki.bg.

Близки до тънките семейни войни във фамилията на Божинов издадоха, че плеймейтката е отмъстила на свекърва си с името на бебето.

„Пепа беше твърдо против връзката на нейния син със скандалната плеймейтка” – добавят запознати с мелодрамите на семейството.
Валери божинов

Николета получила подкрепа за името на момиченцето от биологичния баща на футболиста – Емил Божинов, който от години е в открита битка с Пепа и нейния втори мъж.

Самият Валери пък кацна вчера следобед в София и веднага се втурна в частната болница да види щастливата майка и дъщеря си.

Футболистът е безкрайно радостен, че вече си има и дъщеричка. Припомняме, че той има 4-годишен син от фолк певицата Алисия. Бившата му жена все още не го е поздравила за раждането на дъщеря му.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар