Митко Пайнера държи Преслава с договор "антибебе"



Митко Пайнера държи Преслава с договор "антибебе"
Скоковете от спонсор на спонсор принудили Митко Пайнера да озапти „златната си кокошка”, пише в. „Уикенд”.




Хитрият продуцент привикал юристите на фирмата си, с които набързо измислил начин да си подсигури стабилни приходи от Преслава за още 5 години напред.

Бизнесменът заставил изпълнителката на „Как ти стои” да подпише анекс „антибебе” към договора си с компанията му. Съгласно нея чалгаджийката се задължава да не става майка преди изтичането на гореспоменатия период.

„В противен случай е заплашена с петцифрена неустойка. Из фирмата се говори, че сумата била към 15-20 хиляди лева. Когато клаузата изтече, Преслава ще е на 32 години” – пресмятат нейни колежки, цитирани от kliuki.bg

Бесен на безкрайния списък с любовници, в който последен е младият гъзар Жоро Бирмата, Митко Пайнера искал да постави ембарго върху детеродните функции на певицата за цели 10 години.

Адвокатите му обаче го посъветвали да смали наполовина, за да не го съди тя за нарушаване на личното й право да създаде потомство.

Това е честа практика в „Пайнер” за младите певици – коментират осведомени. Ако излязат в майчинство, те прекратяват участията си, а от това най-много губи Митко Пайнера. Затова той ги „заклещва” с договори и така си гарантира експлоатацията им години напред.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар