Орлин Горанов и Кристина Димитрова 30 години на сцената



Орлин Горанов и Кристина Димитрова
Орлин Горанов и Кристина Димитрова се окъпаха в любовта на свои приятели и почитатели на промоцията на новия си албум, който е събрал най-доброто от тяхната 30-годишна съвместна дейност с Агент Иван Тенев.


Над 400 гости станаха свидетели на промоция, за която младите ни певци могат само да мечтаят. Независимо, че "голяма част от песните са от миналия век", както се изрази дуетът, няколко поколения се забавляваха и пяха заедно с изпълнителите. "Детски спомен", "Ти и аз", "Америка", "Дали се случи", "Спомен" бяха само част от незабравимите им песни, които изпълниха на промоцията.

На събитието пристигнаха много техни колеги, сред които Роси Кирилова, Маргарита Хранова, Мариана Попова, Камелия Воче, Панайот Панайотов, Силвия Кацарова със съпруга си, Петя Буюклиева, Дидо от Deep Zone, Цецо Елвиса, Искрен Пецов, Благовест Аргиров, Данчо Караджов, Росица Ганева, Деян Неделчев, като част от тях се качиха и на сцената да поздравят "виновниците" за концерта-промоция. Сред гостите бяха още Иван Гарелов и съпругата му, Алиса Софиянска, композиторът Тончо Русев, архитект Калин Диков, който изпя в тандем с брат Аргиров "Замирисва на море".

Разбира се, на промоцията имаше комични, а и не толкова приятни моменти.

В отрицателен герой се превърна Деян Икебаната, който бе дошъл не да уважи колегите си, а да промотира предстоящата си промоция. Той се разхождаше с найлонов плик с дискове на новия си албум и раздаваше на певци и автори.

Мис България Антония Петрова, също го раздаваше няколко минути сърдита. Заедно с мъжа си Александър Бередин те пристигнаха 40 минути след обявеното начало, а миската се "фръцна", че е официално поканена и няма къде да седне.
Орлин Горанов и Кристина Димитрова

Една от сервитьорките в клуба пък едва не докара инфаркт на възрастен почитател на Кристина и Орлин. Мъжът беше вперил поглед в късата й пола и явно не можа да издържи на гледката, тъй като направи остра забележка на момичето да се появи в по-прилежен вид.

Това видимо развесели съседната компания, която се върна назад в годините, когато Горанов и Димитрова започваха своите кариери и най-късата дължина на полите бе малко над коляното.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар