Мария Игнатова пръска по 10 бона на месец



Мария Игнатова
Бившият съпруг на Мария Игнатова – Петко Димитров, по много интересен начин подсказал на Рачков какво го очаква занапред.




Собственикът на столично заведение изпратил луксозно опакована кошница с рози, придружена с бутилка скъпо газирано вино и бележка с текст: „Честито, сега ти ще плащаш по 10 бона на месец!”.

Босът иронично представя на Димитър Рачков колко ще му струва да гушка в леглото си една от най-красивите дами в родния шоубизнес, научаваме от в. „Всеки ден”, цитира kliuki.bg.

Според изчисленията на Петко Димитров Марчето му е струвала по десет хилядарки на месец. Рачков обаче намира начин да задоволява огромния финансов глад на блондинката и дори печели покрай нейната известност.

Мария Игнатова и Димитър рачков

„Рачков добре си направи сметката. Двамата с Мария са изключително успешно предприятие. Те със сигурност са скътали пари за черни дни”, прави чужди сметки колега на Рачков от вече сваленото предаване „Пълна лудница”.

Според него комикът успявал винаги да набута и своята половинка, когато го канели по участия, за да вземе двойно заплащане. Само заможните фирми можели да си позволят да наемат Рачков и Мария, тъй като тарифата им била около 5 бона за два часа водене на фирмено парти или друго бляскаво събитие.

По всичко личи обаче, че Мария и Митко са стабилни и в работата, и в семейния живот. Независимо от слуховете, че детето на Рачков е оставено при бившата му жена, се оказва, че всеки свободен ден семейството прекарвало заедно и то с двете деца.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар