Александър Найденов жестоко ревнува Елен Колева



Александър Найденов жестоко ревнува Елен Колева
Актрисата Елен Колева е държана изкъсо от майонезения бос Александър Найденов
Бизнесменът не можел да обуздае ревността си към 26 години по-младата от него актриса.


Заради страстта си към Елен той заряза съпругата си. Александър живее с младата си изгора и непрекъснато я контролира по телефона къде е и с кого е – научаваме от в. „България днес”.

Елен Колева все по-рядко приема ангажименти в театъра, не се вижда нито с колеги, нито с приятели. Някои от тях обаче подозират, че замогналата се Елен просто си е повярвала твърде много и нарочно страни от хора от актьорската черга.

Пикантна клюка се завъртя около Елен през последните дни. Докато бизнесменът я притискал за сватба, тя започнала да флиртува със сина му, който е само с 4 години по-млад от актрисата. Александър-младши пръв разбир мита, че децата на бизнесмена не понасяли новата жена на баща си. Той често навестявал доведената си майка. Това направило бизнесменът подозрителен. По някое време той, за да се застрахова, потушил всичко на бърза ръка и веднага прекратил срещите им. Елен предпочела парите на богаташа и покорно се отдръпнала от сина му. За да компенсира Найденов, звездата на филма „Шивачки” му обещала да се омъжи за него тази година.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар