Венета Райкова: Ще си хвана млад любовник, когато Патрик порасне



Венета Райкова
Скандалната водеща се закле с ръка на библията, че никога не е изневерявала на мъжа си и откакто е с брадъра Тишо, той и сина им Патрик са единствените мъже в живота й, като гост на Мартин Карбовски.




Венета Райкова заяви още, че Тишо безспорно е един от най – хрисимите и благородни мъже, след като я търпи.

Водещата на ''Горещо'' бе категорична, че вероятно, за да изтърпи всичките й изблици на ярост, гняв, цинизъм и пр. не само у дома, но и в къщата на ''Биг Брадър'' напук на всички писания по адрес на звездната двойка би следвало Тишо наистина да я цени, а те двамата да се обичат, за да се решат да имат дете, а и да са заедно вече 8 години, пише skandalno.net.

Скандалната телевизионерка бе категорична, че не само че никога не е изневерявала на мъжа си, но дори и не се е замисляла по този повод. Венета Райкова сподели още, че със съпруга й засега не мислят за второ дете и са се отдали изцяло на Патрик, защото няма кой да им помага в отглеждането му.

Водещата на ''Горещо'' заяви още, че може публично да е една от най – устатите и злобни жени у нас, но у дома се старае да е добра майка и любяща съпруга. Накрая на своите откровения обаче дали за да остане вярна на стила си, или наистина го мислеше, с усмивка на уста Венета Райкова отново създаде скандал като заяви, че време за млад и горещ любовник има, нека първо Патрик да поотрасне.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар