Ирина Сарачинова се включи в скандала между Вихра и Иван



Ирина Сарачинова се включи в скандала между Вихра и Иван
В скандалите около развода между Вихра и Иван реши да се включи и тв водещата Ирина Сарачинова. „Най-добрата майка“ направи опит да се защити, след като стана повод за разрива между Иван и Вихра.



„Не мога да заповядам на сърцето си кого да обича. Нямам вина към никого“, сподели разбивачката на семейства и откровено призна, че е била съвсем наясно с последствията, когато решила да съблазни шефа си миналото лято, пише „Уикенд за жената“.

Сарачинова е категорична, че обича Иван с цялата си душа и няма да се откаже от него, независимо какво мисли за нея обществото. Фаталната блондинка не крие, че е вкарала в действие целия си чар и женски хитрости миналото лято, за да съблазни обвързания вече продуцент. Според нея Иван бил вече отегчен от десетгодишната си връзка с Вихра и не му трябвало много, за да се подаде на влечението си към нея.

Но както изглежда, Сарачинова не е помислила нито за миг, че разбива живота на две семейства, както и на децата. И не е взела предвид, че действията й нараняват не само Вихра, но и малката Ава. Междувременно медийните панаири, които бившите съпрузи си спретнаха покрай развода, също им спечелиха допълнителни негативи, коментират форумци.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар