Николета Лозанова - най-успялата плеймейтка в България



Николета Лозанова - най-успялата плеймейтка в България
Николета Лозанова или по известна като “най-голямата курветина на България” е имала сексуални взаимотношения с циганин.

Мнозина ще кажат няма начин. Сега – да, но ще споменем една малка подробност, че това се случва преди време, още преди да стане толкова нашумяла сексбомба.
Историята с черния, но за сметка на това фрашкан с пари, циганин се развива тъкмо, след като спечелила конкурса на сп.”Плейбой”. Тогава богаташа я пожелал за държанка, която да изпълнява и най-болните му перверзни фантазии.

Естествено тя се съгласила, тъй като сумата, която й предлагал била наистина колосална, а за нея едното чукане не представлявало ни най-малък проблем.
Пловдивчанката и без това го правела с този и онзи, какво ще й попречи и за пореден път да седне на “инструмента”. Преди да стане звезда изтръшкала всичко по-известни младежи като за тази цел доста пъти се вихрели оргии по тоалетните в дискотеките, а тя разбира се била в центъра на купона, лашкана и блъскана на пода или пък надупена над тоалетната, докато главата и не задрънчи в тоалетното казанче.
Очевидци дори си спомнят за курвенските изпълнения на Николета през онзи период на покачващата й се… слава.
“В Пловдив всички знаят за похожденията на Николета. Докато още беше никоя, участваше в оргии в тоалетни и дискотеки. Не стига, че изръшка половината заможни момчета, но и преспа дори с доста гнусни типове. За нея всичко е пари”, споделят запознати.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар