Как да разбереш дали ти изневярава?



Как да разбереш дали ти изневярава?
Ако имаш съмнения, че твоят приятел ти изневерява, едва ли може да се каже, че връзката ви е безоблачна. И все пак, каквито и съмнения да имаш, е нужно да си сигурна, преди да го обвиниш или да предприемеш стъпки към раздяла.




Проблемът е, че нямаш доказателства и не можеш директно да го обвиниш. Има няколко варианта, които ще ти помогнат да разбереш истината: кръшка или не?

Попитай го директно

Ако си смела и вярваш, че можеш да го направиш, действай! Попитай го смело дали спи с друга и внимателно проследи реакциите му. Ако преиграва, учудва се прекалено или пък се стъписа и гледа гузно, нещата не вървят на добре.

Следи внимателно поведението му няколко дни/седмици

По-грижовен ли е от обикновено или по-разсеян; гледа ли често телефона си, стряска ли се, когато му звъни; прави ли ти подаръци безпричинно. Проследи реакциите му в различните ситуации, но недей да ставаш параноична. Може наистина някои случки да са плод на случайност. Ти си длъжна да провериш.

Изненадай най-добрия му приятел

Това е доста рискован ход, но си струва да опиташ. Излез на кафе с най-добрия му приятел и в подходящ момент го изненадай с въпроса: Защо не си ми казал, че той ми изневерява? Неговата реакция в този момент 99% ще е искрена, тъй като няма как да очаква въпроса ти. И не на последно място, със сигурност ще сподели на приятеля ти, че го подозираш в изневяра. Ако не е вярно, той сам ще дойде при теб и ще те попита с какво е заслужил твоите съмнения. Ако ли пък е гузен, няма как да не му проличи.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар