Алисия има нужда от парите на Валери за нови клипове



Алисия има нужда от парите на Валери за нови клипове
Алисия настоява Валери Божинов да плаща баснословна издръжка на детето си, защото й предстои да прави нови видеоклипове.




Това разказва пред „България днес” един от близките приятели на футболиста, запознат с драмите около бившата двойка.

По думите му, Ася, както е истинското име на изпълнителката, все още се срамувала да моли новата си любов – вратаря Ники Михайлов, да поддържа кариерата й на високо ниво, каквото тя винаги е имала в поп фолк средите.

„Ася прави много скъпи клипове на песните си, които, вярвайте ми, не струват 1000 лв, а десетократно повече. Най-вероятно изпитва неудобство да иска такива суми от новия си спътник в живота. Заради това настоява Божинов да й преведе 300 хил. евро кеш в банкова сметка и отделно по 7 хил. евро на месец издръжка за Валери-младши” – твърди още приближеният на футболиста от „Лече”, пише kliuki.bg.

Междувременно юристи издават, че до дни ще стане ясно решението на съда по делото „Божинов срещу Дойчева”. Въпреки че то е заведено от Валери, Алисия също има претенции към бащата на детето си.

Но докато футболистът иска да регламентира вижданията си с детето, певицата има само финансови претенции към него и то доста тлъсти.


Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар