Златка Райкова е „Сексбомба на 2012-та“



Обявиха Златка Райкова за Сексбомба на годината

Обявиха Златка Райкова за Сексбомба на годината
Златка се окичи с лента за най-секси жена.




Плеймейтката преборила конкуренцията на Анелия, Мария, Лияна и Светлана Василева.

Нощта на Сексбомбите събра някои известни и недотам известни персони, прочули се най-вече с външния си вид, отколкото с нещо друго.

Дамите, които бяха отличени за сексбомби в няколко категории бяха Галя Димитрова – танцьорка и приятелка на Азис, за най-секси певица бе обявена Траяна, която не може да се похвали с голяма популярност, а за най-секси модел Алекс Йорданова – еротичен модел, който участваше в шоуто „Милионер търси съпруга“. Една от по-популярните дами, които си тръгнаха с приз бе бившата Мис България Елена Ангелова. Практикуващата адвокатка си тръгна с наградата за най-секси блондинка.


 Плеймейтката преборила конкуренцията на Анелия, Мария, Лияна и Светлана Василева.

Останалите "бомби"

На церемонията се появи Христо Сираков, който спечели награда „Гран при“.

Мира Добрева бе обявена за най-секси водеща. Организаторките на конкурса имат афинитет към кадрите на БНТ, припомняме Ви, че Нина Никол (чиято ПР агенция организира събитието) дълги години работеше в държавната телевизия.

Един от мъжете, който се окичи с титлата сексбомба бе Благо Джизъса. Той обаче не присъстваше на партито. Футболистът бил на лагер в Анталия, но отправил благодарности за наградата по телефона. Неговият приз бил връчен, кой знае защо, на фолкпевицата Бриана, която не го познава лично, но обещала да му предаде .

На снимките от събитието се забелязва лицето Краси Аврамов, който се е завърнал от Щатите, за да оплакне окото на церемонията, в която пищната плът преливаше от деколтета и цепки.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар