Алисия намесена в кражбата на джипа на Николета?



Фолкпевицата Алисия е поръчала да откраднат луксозния джип на Николета Лозанова, шушукат топклюкари.

Алисия намесена в кражбата на джипа на Николета?

Черното БМВ Х6 изчезна от паркинга пред блока на Валери и бременната му булка в столичния квартал "Манастирски ливади" преди седмица. Младата семейна двойка не се тревожела за колата, тъй като тя има пълно каско при елитен застраховател, за което са платили осем хиляди лева. Застрахователите обаче няма да платят нито лев по клаузата "автокражба" преди МВР да обяви, че автомобилът не може да бъде намерен, пишат от blitz.bg.


Според полицаи в дъното на цялата история стоят лични взаимоотношения на собственичката Николета Лозанова. Тя получи возилото по случай миналогодишния празник на любовта - 14 февруари от любимия си Валери и както обикновено прави, не пропусна да се похвали с придобивката си пред цяла България. Скъпият подарък най-много подразни бившата жена на Божинов - Алисия, която претендира за фамозна издръжка на синчето си Валери-младши от именития му татко.

Възможно е фолкблондинката наистина да е поръчала кражбата на луксозния джип и то най-вероятно чрез връзките на актуалното си гадже Ники Михайлов. Ники също има мотив да се замеси в подобна история, тъй като преди време скъпарското му ферари осъмна залято с киселина на паркинга пред пловдивския Новотел. Тогава се говореше, че зулумът е организиран от прясно влюбения Валери Божинов заради крилатата фраза на Михайлов, че ако трябва да сравни бившата си тръпка Николета с кола, то тя ще е трабант. Твърде вероятно е вратарят на "Твенте" сега да отмъщава на Божинов, като е впрегнал свои познати да отмъкнат автомобила на бременната му съпруга.

Николета Лозанова е вече в шестия месец и според едни източници още е при мъжа си в Лисабон, а според други е решила да се оттегли от света в апартамента на родителите си в Пловдив. Говори се, че плеймейтката изпаднала в нервна криза, след като разбрала, че джипът й е изчезнал. "Сигурно тази злобарка го е поръчала", беснеела бъдещата майка по адрес на Алисия, с която са в изключително лоши отношения по обясними причини.

Николета дълго време открито се подиграваше на бившата жена на Валери във Фейсбук, сега пък певицата си отмъщава, като не пуска Валери-джуниър при баща му и новата му булка. Според запознати Алисия насъсква детето си срещу плеймейтката, като му говори колко лоша е новата жена на татко му. Враждата между двойките Божинов-Николета и Михайлов-Алисия непрекъснато ескалира, а съдебното дело за издръжка на малкия Валерко едва ли скоро ще приключи.

Въпреки че певицата публично заяви, че синът й ще се познава с дъщеричката на Николета, която ще му се пада полусестричка, двете деца едва ли ще се запознаят в близките няколко години.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар