Николета защити Валери в Туитър



Николета защити Валери в Туитър
Николета Лозанова бди над Валери Божинов като истинска орлица, разкриха медиите в Португалия.



Според вестник "Рекорд" красавицата се е показала като съпруга на място, скачайки заради любимия си в Туитър.

"Той знае как се рита топката по-добре от всички!", посече критиците плейбойката.

Николета обаче не е единствената защита за Валери около скандала с изпуснатата дузпа, заради която националът получи забрана да стъпва в "Спортинг".

В ролята на адвокат на Божинов влезе и Жезуз. Треньорът на "Бенфика" обяви, че проблемът не е Валери, а слабите резултати на "лъвовете".

"Такива неща се случват. Това е част от футбола. Ставали са и в "Бенфика". Ако отборът върви, не се забелязват, но когато си натрупал 3 загуби поред, става проблем. А в нашата професия живеем ден за ден. На "Спортинг" липсват победите, а сега си намериха и виновник, който ще опере пешкира", обяви спецът.

"Корейо де маня" пък разкри, че "лъвовете" обмислят дисциплинарно уволнение на Божинов. Така те щели да излязат с 5,2 млн. евро напред, като си спестят заплатата му, както и бонусите, които се полагат на "Парма" от брой изиграни мачове и вкарани голове.

Валери прибирал чисто 100 000 евро на месец, твърди изданието.

Въпреки заявения интерес от Левски, най-вероятно той отново ще потърси развитие на кариерата си в Италия. "Сините" пък вече признаха, че са договорили нападател от Бразилия.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар