Ромина Андонова и Дарко Тасевски планират бебе



Ромина Андонова и Дарко Тасевски планират бебе
Мис България 2010, която в последно време се изявява повече като актриса в хитовия сериал ''Столичани в повече'' отколкото като модел се кани да мине в отбора на секси мамчетата. Ромина Андонова обожавала бебчета и бързо повлияла в положителна насока по въпроса и на своята половинка футболиста Дарко Тасевски.


Близки до двойката издават, че влюбените гълъбчета вече са обмислили съвсем сериозно появата на своя наследник и дори работят по въпроса.

Този факт си личи и по това, че принципно парти настроената хубавица Ромина вече отбягва шумните компании и все по – рядко може да бъде засечена на някой среднощен запой, същото важи с пълна сила и за мераклията да става татко Дарко Тасевски, пише skandalno.net.

Всъщност напоследък Ромина Андонова все по – често може да бъде забелязана на следобедно кафенце в лъскаво столично заведение не с някой друг, а върволица от млади майки с мънички дечица. От километри се вижда, че Ромина разпитва жадно своите дружки, какво е да си майка и как се отглежда едно мъничко човече в днешно време.

Според запознати няма да е изненадващо, ако Дарко Тасевски младши вече е на път и съвсем скоро влюбените гълъбчета да сюрпризират своите фенове с хубавата новина.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар