Божинов-младши: Мама каза, че новата жена на тати е проклета



Божинов-младши: Мама каза, че новата жена на тати е проклета
Допреди няколко месеца четиригодишният малчуган бил поверен на реномирана детска градина за ВИП деца - пише „Уикенд”.


Заради високата месечна такса от над 500 лв обаче звездата на „Ара” се отказала от услугите на детското заведение. Все пак таксата наистина не е малка с оглед месечния доход, деклариран от певица с поне 10 участия за същия период - нищожните 2 хиляди лв. За да пести от бюджета си, Алисия наскоро записала Валери-младши в нова детска градина в квартала, в който футболистът на „Спортинг” й остави за живеене апартамент за почти 900 хиляди лв - „Изток”.

Хлапето набързо станало най-известното и сред останалите деца и техните родители, които често засичали или певицата, или двамата й братя близнаци вечер да прибират момченцето.

Невръстният Валери обаче по детски издал родителката си, че му насажда омраза към новата жена на баща му - Николета Лозанова (вече Божинова). „Мама каза, че новата жена на тати е проклета” - изпуснал се малкият Валери пред родители на децата, допълват от kliuki.bg.

В една от последните си тв изяви Алисия подчерта, че няма да позволи Николета да отглежда сина й, тъй като й липсвала култура и възпитание. Явно певицата още не може да преживее факта, че плеймейтката я измести от сърцето и леглото на футболиста Валери Божинов.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар