Вината на Божинов - има красива съпруга



Вината на Божинов - има красива съпруга
Най-голямото провинение на Божинов не била пропуснатата дузпа, а това, че съпругата му е много красива. В съблекалните на ''Спортинг'' можело да се снима латино сериал с безкрайно много серии.



В съблекалнята витеали злоба, ненавист, интригантство, ревност, завист. Причината да не се разбира с останалите играчи била високото самочувствие на Божинов. Като дошъл в отбора бил с красива любовница, която в последствие му станала съпруга.

Истинските проблеми дошли когато Николета започнала да приема оферти на мъжки списания. Пръскала сексапил навсякъде където минела. Играчите страшно завиждали на българина и когато видели гърба на Валери започвали да злословят по негов адрес. Треньорът и играчите не одобрявали поведението на Божинов и съпругата му. Треньорът бил бесен, пише skandalno.net.

Мнението му за Божинов било, че Валери е по-скоро светска звезда отколкото футболист. Футболистът бил като абониран за скамейката на резервите. Когато евентуално треньорът благоволявал да пусне Божинов в игра, съотборниците му правили сечено.

На терена Божинов не можел да се добере до топката за да вкара гол. Футболистите от ''Спортинг'' го третирали като играч на противниковия отбор. Правили всичко възможно Божинов да не се добере до топката. Всичко това довело до крайното изнервяне на Валери и именно това провокирало реакцията му с ''Морейрензе'' и злополучната дузпа.

След неприятната случка на Божинов му е забранено да стъпва на стадиона. Според запознати това бил краят на кариерата му при лисабонските ''лъвове''. Спортинг искали да вземат пари от Божинов докато футболиста все още имал някаква стойност.

Обмисляли най-различни варианти. На Божинов в момента му било много тежко, но съпругата му го подкрепяла всеотдайно. Приятелите на футболиста в България се чудят дали Алисия не му е направила магия, за да тръгне така надолу кариерата на Божинов.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар