Кейти Пери е най-желаната любовница



Кейти Пери се оказа най-желана от мъжете според сайт за запознанства, цитиран от френски медии.

Кейти Пери се оказа най-желана от мъжете според сайт за запознанства, цитиран от френски медии.

Представители на силния пол мечтаят американката не да им пее на ухо и да ги радва с гласовите си данни, а да им доставя наслада в леглото като любовница, съобщава novinar.bg


Самата Пери е дълбоко нещастна в личния си живот, а наскоро се раздели със съпруга си Ръсел Бранд. Британският комик се оказал твърде извратен тип по отношение на секса, а Кeйти не смогвала да угоди на странните му креватни прищевки.

Много скоро след като двамата се ожениха на пищна церемония в Индия, идилията им свърши. Певицата обаче явно няма повод да страда, защото е желан обект за милиони мъже по света.

Барбадоската красавица Риана също е в мокрите сънища на мачовците.


Барбадоската красавица Риана също е в мокрите сънища на мачовците. Тя не спира да предизвиква с провокативни изпълнения и постоянно оглавява класациите за най-сексапилни звезди.

Трета е американката от украински произход Мила Кунис. Звездата от "Черен лебед" в момента е сред най-актуалните имена в Холивуд.

Никой не се учудва, че огнената Салма Хайек е в списъка с мечтаните любовници. Майчинството не развали апетитните й форми, а във Франция дори я предложиха за носител на Знака на почетния легион.

Сладката Дженифър Анистън, за която отново се твърди, че е бременна, също попада в челната петица. Компания в Топ 10 й правят Скарлет Йохансон, София Вергара, Блейк Лавли и Ким Кардашиян. Голямата изненада обаче си остава номинацията на Сара Пейлин - бивш губернатор на Аляска.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар