Снежана Атанасова обвини Иван и Андрей в кражба



Снежана Атанасова обвини Иван и Андрей в кражба
Снежана Атанасова е и първата, която прави телевизионно предаване с активна публика. В началото на "Изборът" по БНТ известните сега Иван и Андрей са били прохождащи репортери като ученици.



Години по-късно, когато освободената от БНТ Атанасова кандидатства с проекта си в bTV, тя отново попада на двамата и ги моли да й помогнат да влезе в медията, пише lifestyle.bg.

"Аз депозирах моето съдебно шоу в bTV, когато Иван и Андрей бяха стажанти. Аз го регистрирах, а те го откраднаха и направиха години след това по Нова телевизия. "Съдебен спор" е взаимствано пряко от моя проект", възмутена е Атанасова.

"Първото съдебно шоу беше моя идея и Иван и Андрей добре знаят това", каза Атанасова. По-късно двамата правят "първо съдебно шоу" в Нова телевизия. Според Атанасова кражбата още не е наказана.

"Трудно е да се примиря с нагла кражба. Това, което се случи с моята идея, обмисляна дълго и прецизно, е подмяна, съсипване на смисъла", смята прецаканата Атанасова.

"Те ми взеха идеята, и я лишиха от смисъл. Тяхното е унижение за съдебното шоу. Това, което правят Иван и Андрей е махленщина", коментира известната журналистка Снежана Атанасова пред ТВ7.

Атанасова подчерта, че е правила предаването си с много любов и професионализъм. "За съжаление идеята ми беше съсипана", коментира топжурналистката пред ТВ7.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар