Кой е най-големият фен на Преслава?



Преслава е посочвала баща си като своя най-голям фен
В много интервюта Преслава е посочвала баща си като своя най-голям фен. Един SMS, който тя разкри, оспорва това нейно твърдение. Получила го малко преди празниците – от съпруга на сестра си Ивелина. Ето какво й написал той:


''Искам да оспоря едно твърдение, което се носи вече от доста време в публичното пространство и ти неведнъж си го казвала по интервюта, че баща ти е най-големият ти фен. Без да обиждам човека, но вече не е така, някой го е изпреварил в последно време. Това е твоята племенница и ще ти кажа защо. Не ми дава да пускам други песни в колата, освен твоите. Ако пусна друг диск, си го вади и пуска твоя. И да искам да слушам нещо друго, не дава – само на леля Петя и това е! Така че искам в следващото си интервю да оправиш тази неправда!''

Преслава ни прочете съобщението с усмивка, а после през смях обясни, че племенницата й Виктория, която вече е почти на пет годинки (ще ги навърши през март), е по-голяма звезда даже от леля си. ''Много си приличаме по едно: и тя не обича да говори по телефона. На мен това ми е много трудно, предпочитам да пиша. И тя, колкото и да те обича, просто не иска да говори по телефона, а пък аз не мога да я виждам много често и се затъжвам още повече'', разказа още Преслава, съобщава novfolk.bg.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар