Клипът на Поли Генова показва труса в Япония



0 коментара

Видеото към парчето „На инат” обединява кадри от различни природни катаклизми

Клипът на Поли Генова показва труса в Япония
Ще пее ли Поли на японски?
Клипът към песента „На инат”, с която Поли Генова ше представи страната ни в музикалната надпревара „Евровизия”, ще акцентира върху различни катаклизми, сполетели човечеството. Във видеото място ще намерят и кадри от разрушителното земетресение, което сполетя Япония съвсем скоро, ще бъде показано, че срещу природата никой не може да се изправи и да търси победата.
Включването на кадри от разрухата в Япония дало на певицата идеята, че ще е добре песента й да има вариант и на екзотичния език. Генова е наясно, че едва ли посланието на „На инат” ще се запази, след като я преведе на японски, но за нея опитите да експериментира са от особено значение.
Нещо подобно се получило и с превода, който самата изпълнителка направила на парчето си на английски. Макар и да звучало мелодично, посланието се губело.
Ако пък на японски обаче взело, че се получело, като нищо Поли Генова ще представи България на „Евровизия” с песен на японски език, споделя тя самата къде на шега, къде наистина.
„На какъвто и език да я изпее, шансовете са ни малки, почти клонят към нула”, коментират запознати, като допълват, че старанието на младата изпълнителка едва ли ще е й донесе успех. Нещо друго й липсва – на нея и на страната ни, което ще се окаже решаващо в надпреварата.

Източник kliuki.bg



Златка пак ще се коригира. Въпросът е къде!



0 коментара

Златка Димитрова отново влиза в болница

Златка пак ще се коригира. Въпросът е къде!
Златка ляга в болничното легло
Новината, че на Черната Златка ще й се наложи отново да бъде хоспитализирана, за часове обиколи виртуалното пространство. Официален отговор на въпроса защо Zlatka Black ще бъде пациент на лечебно заведение за кой ли път, така и не беше даден, което направи коментарите от страна на оналйн потребителите нестихващи.
Повечето от предположенията около това защо Златето отново ще пази болничното легло се въртяха около това, че тя е решила да подобри нова част от тялото си. След като си сложи силикон в бюста и се пипна още тук и там, на пръв поглед половинката на Багата няма нужда от допълнителни корекции. Разбира се, тя самата може да не е доволна от отражението в огледалото, затова да планува съвсем скоро време отново да легне на операционната маса.
Колкото повече, толкова повече, беше казал един стар наш познайник, пък макар и не точно за тунинговането.
Някои от коментарите обаче са съвсем в различна посока. Мнозина смятат, че Златка Димитрова има здравословен проблем, пристъп на който я вкара преди месеци в болница. Всички заговориха за изтощителна диета, но истината може да е много по-различна.
Престоят в болница, които Златка е запланувала за началото на април, по всяка вероятност обаче  ще й попречи да е булката по време на празничното изложение в „Лъки Банско”.

Източник kliuki.bg



Райна тъгува по Светльо



0 коментара
Райна тъгува по Светльо
Откакто се раздели с Коцето, попфолк изпълнителката Райна все не успява да открие мъж, с когото да се задържи за дълго.
След участието й в риалити формата „Вип денс” тръгнаха слухове, че чаровната брюнетка се е загаджила със сценичния си партньор Светлин.
Колкото й да отричаше към онзи момент македонката, по-късно стана ясно, че помежду им наистина са прехвърчали любовни искри.
Двамата дори си спретнаха екзутична почивка за влюбени, която накара мнозина да помислят, че най-накрая „пилето” си е намерило своето „петле”.

Намерило, но не за дълго. Раздялата между Райна и Светльо е факт от дълго време, но явно изпълнителката на „Големи думи” все още тъжи по онзи период от живота си.
В личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук” съвсем скоро певицата качи снимки, които разкриват подробности от това как двамата със Светльо са си изкарали преди време в Тайланд. От тях, а и постъпката на Райна лъха носталгия по миналото.

Източник kliuki.bg



Николета: Купих си новия диск на Алисия, кефи ме!



0 коментара

Николета Лозанова призна, че е голяма фенка на Алисия като певица и често слуша песните й

Николета: Купих си новия диск на Алисия, кефи ме!
Дали на шега, или е искрена, Николета Лозанова твърди, че е голяма фенка на Алисия. В интервю за светско списание брюнетката разкрива, че още много преди да се запознае с Валери, е харесвала песните на Алисия. „Почитателка съм й и като певица”, признава си плеймейтката. Нещо повече – новата на Валери сподели, че си е купила най-новия албум на Алисия и го слуша с удоволствие.
Лозанова не крие, че в колата си има много дискове на бившата жена на Божинов. Често си върти песните й, докато шофира и истински се кефи на фолк парчетата на Алисия.
В интерес на истината, точно на рождения ден на Николета двамата с Валери танцуваха и се забавляваха на песен на блондинката. Според фенове на певицата Лозанова е направила напук на Алисия, като се подиграла с парчето й „Твърде грубо”. Слуховете носят, че песента е правена точно за връзката между Валери и Николета.
Антифенове на плеймейтката побързаха да заклеймят изказването й като лицемерно. „Лицемерен трол! Всички помним как плюеше Алисия в медиите и говореше, че го е вързала с бебе. Сега ще се изкара още малко приятелка с нея”, коментират възмутени форумци.
Виц от формите за Николета Лозанова: „Кога футболистите ходят редовно на тренировки? Когато Николета е в цикъл”.

Източник kliuki.bg



Елена Паришева заряза поп-фолка



0 коментара
Елена Паришева заряза поп-фолка
Поп-фолк изпълнителката Елена Паришева загърби традиционния си стил на пеене и показа една своя по-различна страна.
Тя изненада гостите в суши-бара на яхтеното пристанище Марина Диневи в курорта Свети Влас с напълно нов репертоар, в който беше включила много български и чужди поп и рок парчета.
Сред гостите в заведението бяха и братя Диневи, като Динко беше придружен от половинката си Мария. Те аплодираха бурно изпълненията на Give Me One Reason на Трейси Чапман и Mercy на Дъфи, пишат от blitz.bg.

Източник hotnews.bg



Риана пред Rolling Stone: Харесва ми да ме бият



0 коментара
Риана пред Rolling Stone: Харесва ми да ме бият
След като ни остави безмълвни с фотосесията си за списание " Vogue", Риана отново привлече вниманието ни, но този път от корицата на "Rolling Stone".
За априлския си брой, изданието избра да покаже красивите извивки на екзотичната певица. Панталонките, с които е облечена звездата, всъщност не са от плат, а са направени със сив спрей, пише БГНЕС.
В специално интервю за списанието, Риана разкрива истории за "лошите момчета" в живота й и сексуалните си фантазии.
23-годишната изпълнителка призна, че е "малко мазохистична в леглото":
"Може да се каже, че съм малко мазохистична. Обожавам чувството да принадлежа на някого", сподели музикалната звезда.
 "Обичам да ме завързват за леглото и да ме пляскат. Харесва ми да ме бият. Предпочитам обаче това да се случва спонтанно", заяви още чаровната певица.
Риана
 "Използването на камшици и вериги е твърде предвидимо. За да го направи, човек трябва да спре и да потърси къде е оставил камшика. Честно казано, предпочитам мъжете да използват ръцете си", посочи скандалната изпълнителка на "S&M", която преди 2 години бе пребита от бившата си половинка Крис Браун.

Източник hotnews.bg



Ходжа спасил Емилия от смърт



0 коментара
Ходжа спасил Емилия от смърт
Признанието за страшната участ, която можело да застигне певицата Емилия преди няколко години, идва от самата нея.


В интервю за популярно списание блондинката разказва как преди няколко години започнала да припада, без да има причина, пише chudesa.net.

Странните припадъци се появили дни преди старта на ежегодното турне на „Планета”, което допълнително стресирало изпълнителката, тъй като нямало как да откаже участието си.
Въпреки неразположението си тя тръгнала на турне, като дори на първите концерти седяла от страх, че може да припадне на сцената.

Множеството изследвания, които половинката на футболния бос Коко Динев провела, показвали едно – тя била напълно здрава, нямало здравословна причина за това да не се чувства добре и да припада.

През акъла на Емилия по онова време преминало какво ли не, спомня си тя.

Вероятността да е бременна била отхвърлена още на ранен етап след появата на неразположенията, затова изпълнителката започнала да мисли дори за варианти като магия или проклятие, които иначе й се стрували абсурдни.
За да разсее всички тези нейни страхове, Коко Динев я качил в колата и я закарал в едно малко селце в Пирин.
Емилия Там Емилия за първи път видяла истински ходжа.
Старецът я вкарал в тъмна стаичка и дори без да я поглежда, започнал да изписва символи на един лист.
"Той дори не ме погледна. През цялото време пишеше мълчаливо някакви йероглифи върху лист хартия. Сгъна листа, подаде ми го и ми поръча да го нося със себе си. Било амулет. Коко и до днес ми казва, че този човек наистина ми е помогнал."

В същия ден ходжата й предрекъл, че ще има син. По това време двамата с Коко все още дори не били говорили за създаване на семейство, за наследници и подобни сериозни неща. Но година след това се ражда синът им Иван.

След тази странна среща проблемите за певицата наистина изчезнали, разкрива тя.


Източник hotnews.bg



Илиян Джевелеков: Българският зрител имаше нужда от филм като LOVE.NET!



0 коментара
LOVE.NET може и да е режисьорският дебют на Илиян Джевелеков, но той определено не е непознато име в родните филмови среди.


След като се нареди сред създателите на превратния за родното кино „Дзифт” от 2008 г., реши да застане зад камерите, за да създаде продукт, разкриващ тайните на живота ни в Интернет, от другата страна на мрежата.

Идеята му за това датира още от 2004 г., но едва три по-късно проектът печели субсидия от Националния филмов център за развитие на сценария.

Следва задълбочено изследване в един от най-популярните сайтове за запознанства по това време и вникването в историята на общо 7346 писма от потребители. Крайният резултат излиза на екран на 1 април и носи името LOVE.NET.

- Идеята за филма се роди като олицетворение на един от най-популярните сайтове за запознанства в България, Защо решихте да се насочите точно към създаването на филм за виртуалната любов?!
- Да, идеята за LOVE.NET бе провокирана от появата на първите български сайтове за запознанства преди около седем години - през 2003 и 2004 година.

Не крия, че бях изключително впечатлен от огромната аудитория, която редовно ги посещаваше и така се роди и решението да създам филм за човешките съдби и истории в тях. В днешно време, няма как да отречем, че тази аудитория е и десетократно по-голяма.

- Сюжетната линия на филма е базирана върху над 7000 писма на участници в подобни Интернет запознанства. Каква част от историите в Love.net са реални?

- Историите са художествена измислица, но все пак внимателно сверена с реално случващото се в сайтовете за запознанства.

- Защо младите хора днес се насочват към подобен тип общуване и измества ли той живата комуникация?! В този смисъл, конкретно към младото поколение, което е най-вече на "Ти" с Интернет ли е насочен филмът или към българската публика като цяло?!
- За младите хора Интернет е даденост – те се "оплитат" в мрежата от най-ранна възраст и мнозина от тях често предпочитат чата, вместо живата комуникация. Най-младите герои във филма са на 14 г., а най-възрастните - на 65.

Не бих искал да поставям разграничения, затова ще отговоря, че филмът е насочен към максимално широка аудитория – или към всички, които са преживели поне веднъж любовта.

Love.net
- Дали фактът, че си анонимен в мрежата помага при преодоляването на задръжките?! Реална същност или измислен образ показва човек във виртуалното общуване?!
- Един от големите парадокси в мрежата е, че скрит зад анонимността, без да се усетиш разкриваш свои дълбоко интимни мисли и копнежи, неща, които действително са част от идентичността ти, но и също така неща, които не би споделил и с най-близките си хора.

- Как избрахте каста на филма?! Прави впечатление, че се доверявате на Диляна Попова, която няма никакъв опит в киното, на младата Лора Чешмеджиева, както и участието на легендата на Юрая Хийп Джон Лоутън. Трудно ли го убедихте да участва?!
- Свързахме се с Христо Шопов и Захари Бахаров, докато работехме над сценария, стиснахме си ръцете и продължихме работата по персонажите им, въоръжени с конкретната визия и специфика на актьорите.

Кастинг режисьорът Александра Фучанска смело предлагаше дебютанти и по тази причина за три от осемте главни роли избрахме хора, които се появяват за първи път в киното. С Джон се разбрахме още при първата ни среща, на която бяхме заедно с партньорите ми в "Мирамар Филм" Матей Константинов и Георги Димитров.

- На моменти Love.net е доста откровен. Смятате ли, че българският зрител е надраснал консерватизма си и е готов да приеме заглавия, насочени към сексуалното общуване?!

- Ако трябва да отговоря с едно изречение - мисля, че българският зрител жадува за подобна откровеност.

- Какво смятате за развитието на българското кино в последно време – на екран се появиха заглавия като "Дзифт", в чието създаване участвахте и вие, "Източни пиеси", "Мисия Лондон", "Тилт", които като че дадоха известен дух на оптимизъм?!
- Във всички европейски кинематографии местните филми се радват на най-голям зрителски интерес, само в България до вчера това не се случваше и всички мънкаха, че е виновна киноаудиторията, която не цени националната си култура. Време е да докажем обратното и българските филми да се превръщат в най-големите киносъбития у нас.

- Кои са предимствата на Love.net в сравнение с другите български заглавия, които гледахме наскоро и смятате ли, че филмът може да мине границата от 100 000 зрители по родните киносалони?!
- Тотално съвременната и общочовешка тема на филма го прави разбираем на всяка точка на света; направен е модерно и много професионално, вълнува и усмихва. Вярвам, че филмът ще достигне до максимален за капацитета на българския пазар кинозрители.
- С какво послание вие лично бихте желали да си тръгне от киносалона българският зрител след финала на филма?!
- С послание до приятелите си: "Хайде да те водя на LOVE.NET, аз отивам да го гледам пак".

Източник  hotnews.bg




Лили Иванова си коригира устните



0 коментара
Лили Иванова си коригира устните
Естрадната прима Лили Иванова, която съвестно си крие годинките и ревностно се опитва да запази по-младежки вид реши да коригира устни. Не става въпрос за силикон или хиалурон, а за перманентен грим, пише в. "Шоу", цитира lifestyle.bg.


Певицата, която дава по 7 бона за обувки се изръсила само 150 евро за козметичната манипулация.
Легендата категорично отказва да мине под скалпел за каквото и да било, защото я е страх от ножа и от мисълта, че може да се деформира, вместо да подобри визията си.

"Едно нещо, което съм си направила, това са веждите - те са изписани, както истинска татуировка.
Очертала съм си устните и то над ръба на устата. И това е", разказала самата певица.

Източник kliuki.bg



Ромина Андонова: Вече остарях да позирам



0 коментара
Ромина Андонова: Вече остарях да позирам
Мис България 2010 Ромина Андонова сериозно се е заела с организацията на модно събитие под надслов Pure Beauty.
Във фешън събитието ще вземат участие модели на Visages, а в основата, освен Ромина Андонова, е и Жени Калканджиева.

Дали на шега, или не, Мис България 2010 заяви: „Вече остарях да позирам“.

Междувременно Ромина Андонова ще направи своя дебют като актриса в сериала "Столичани в повече", който от миналата седмица тръгна в ефира на bTV.

Красивата брюнетка заяви, че макар да прави първите си крачки като актриса, засега й върви като по вода. По думите й, "в моделството има доза артистизъм, именно затова не ми е особено трудно".
Относно героинята си в сериала "Столичани в повече" Ромина Андонова заяви: "Тя е една идея по-разглезена и превзета от мен в действителност".

Източник hotnews.bg



Константин: Мариана спира да плаче, докато "оправям" майка й



2 коментара
Константин: Мариана спира да плаче, докато "оправям" майка й
Последното интервю на двойката Константин и Надя, отново даде храна на любопитните, които не спират да коментират.


Някои от нещата, които цапнатият в устата Константин споделя на път и през път, са вече известни, но е интересна словесната форма, в която ги преоблича всеки път, пише kliuki.bg.

Наскоро между две чаши уиски чалга певецът припомнил, че тяхната Мариана се съобразявала с креватните им нужди и спирала да плаче, докато той „оправял” майка й.

Не било като при другите семейства, чиито секс мераци се изпарявали, когато невръстните им рожби реввали в сюблимния момент.
Русокосата му съпруга пък, която го следва по заведенията на участия, с удоволствие заиграва словесно в темата за любимите на Коцето цици.

Макар той да предпочитал малките и стегнати пред огромните, тя му предлагала разнообразие от женски гърди, защото ги сменяла.
Докато кърмела, той си играел с невероятно порасналия й бюст, а като спряла да кърми, те спаднали и сега му били баш по мерак...

Източник hotnews.bg



Маргото от "Сървайвър" се преражда в "Ара мюзик"!



0 коментара
Маргото от "Сървайвър"
Марго, позната ни от риалити състезанието- „Сървайвър”- 1 по bTV, както и от конкурс на „Горещо” по Нова ТВ, вече е част от музикалното семейство на Ара мюзик. Певицата подписа договор в началото на женския месец.


Горещата изпълнителка е родена на 7 юни в град Хасково, под зодиакалния знак на „близнаци”. Определя се като амбициозна, властна, винаги усмихната и безкомпромисна. Има щастливо детство, изпълнено с много игри, одраскани колена и счупени ръце. По-късно от буйно дете се превръща в прелестна госпожица, която бързо печели три конкурса за красота, включително и „Мис Хасково”.

Мечтата й е да се докаже в поп-фолк бранша като една от добрите и можещите изпълнителки. Занимава се с пеене години наред, като има издадени няколко видеоклипа, но е амбицирана най-добрите си музикални проекти да осъществи заедно с Ара мюзик. Възхищава се на певци като Рики Мартин, Мадона и Бионсе, предпочита да гледа комедии, тип „Сам вкъщи” и чете много книги- любимата й е „Кралица Марго”.

Най-ценното човешко качество според нея е прямотата, мрази предателите, страхливците и лицемерите. Бори се със собствената си избухливост, която понякога идва в повече на близките й хора. Самата тя няма страхове и поради този факт често рискува излишно, но пък вярва, че „съдбата обича смелите”.

Освен пеенето има и доста други скрити таланти- пише стихотворения, рисува, занимава се и с интериорен дизайн. Луда е по шоколада и сладките неща, но се радва на прекрасни мерки и височина от 173см. Следва девиза: „Аз знам как”.

Първата песен, с която стартира под лейбъла на музикалната компания, е със заглавие „Как го искаш” – дело на Огнян Тодоров (музика и аранжимент) и Лили Димова (текст). Видеоклипът на „Как го искаш” вече се върти по ФЕН ТВ.

Източник hotnews.bg



"Бернабеу" вече няма да слуша Шакирa



0 коментара
Шакира
Зрителите на "Сантиаго Бернабеу" вече няма да слушат песни на Шакира преди мачовете на любимия си Реал Мадрид, предадоха испанските медии.
По всяка вероятност бойкотът към колумбийската изпълнителка е заради връзката й с футболиста на Барселона Жерард Пике.

Два часа преди всеки мач на Чамартин звучат популярни песни, които да забавляват дошлите по-рано зрители.
Шакира вече официално обяви връзката си с каталунския бранител посредством социалните мрежи Facebook и Twitter.

Източник sportal.bg



Андреа откри нов път до сърцата на феновете си



0 коментара

Фолк певачката Андреа
Фолк певачката Андреа откри нов път до сърцата на всички свои фенове. На 24-годишната пайнерка й хрумнало да организира специален конкурс и в момента надъхва почитателите си да пишат текстове за песни.
Изпълнителката е измислила доста интересен подарък за победителя – той ще има уникалната възможност да се срещне с блондинката и да вечеря с нея. До този момент горещата мацка е получила доста интересни текстове, но до полуфинала е допуснала едва 10 кандидати.
Още преди няколко седмици тя съобщи, че крайният срок е до 7 март т.г., но след това каза, че е очарована от вниманието на феновете си и удължи срока с още един месец.
„Много съм впечатлена от готините текстове, които получавам всеки ден. Ще ми бъде много трудно да избера победителя, защото творбите са впечатлящи“, твърди Андрейчето и допълва, че ще използва най-добрия текст при следващия си музикален проект.
Междувременно стана ясно, че певицата купува апартаменти на кило, опитвайки се да изхарчи парите си по възможно най-разумния начин. Русата мадама осъзнала, че след някоя друга година няма да е толкова вървежна и си казала, че е добре да се възползва от сегашните благоприятни условия. Макар че е само на 24 години, пайнерката притежава няколко недвижими имота в София и е категорична, че иска да купи още.

Източник kliuki.bg



Джена: Не мога да съм с някой просто, за да има някой до мен



0 коментара
новият клип на Джена към парчето "Да се влюбя, не допускам".
Преди повече от две седмици се появи новият клип на Джена към парчето "Да се влюбя, не допускам".


Феновете, които следят кариерата на певицата със сигурност са се питали дали в тази песен е преживяна от любимата им изпълнителка. Още повече като се има предвид, че тя неотдавна се раздели с приятеля си, с когото имаха сериозна връзка.

"Заглавието на песента няма нещо общо с мен. В текста не мога да намеря себе си. Като цяло това, което се запомня в песента е "Забрави го, забрави го" - първите думи от припева, но може ли да си кръстиш песента "Забрави го"? Една песен не може да носи такова заглавие според мен! Когато правихме текста, Тина винаги е имала много интересни идеи, та ми се искаше думите да бъдат по-силни и мисля, че успяхме да го направим" - казва Джена в предаването "Фолкмаратон", цитира signal.bg.

"Да се влюбя, не допускам"... ох, толкоз много девойки страдат. Толкова много разбити сърца и много хора вече си казват любов, любов... ще се пазя повече. Аз също бях влюбена, но как съчетавах всичко, не знам. Сега обръщам толкова много внимание на работата си, че не мога да намеря място за някой друг, за да ми взима от времето. Сърцето не пита, но не мога да съм с някой просто, за да има някой до мен. Всеки, когато има някаква празнина в живота го избива в някаква насока. Аз се съсредоточих върху работата си и май така ми е много добре" - допълва певицата.

Източник hotnews.bg



Анелия: Успехът ми се дължи на съвкупност от фактори



0 коментара
Анелия: Успехът ми се дължи на съвкупност от фактори
Фолк дивата Анелия разкри тайната на своя успех!
Минути преди шоуто за връчването на Годишните награди на списание "Нов фолк", звездата на Пайнер заяви, че популярността й се дължи на съвкупност от множество различни фактори. "Нещата са комплексни, но най-важното е да имаш необходимите качества, талант и късмет. Също така трябва много работа и добър екип", сподели изпълнителката, която отскоро залага на изцяло нов имидж.

Източник hotnews.bg



Петко на Ели Гигова й кръшкал с чалгарка



0 коментара

Ели Гигова спипала еротичен есемес и се светнала по въпроса

Милионерската щерка Ели Гигова
Милионерската щерка Ели Гигова пипна в изневяра царя на нощна София, гаджето си Петко Димитров. Това не е неочаквана новина, като се има предвид, че бизнесът му налага непрекъснат контакт с предизвикателните гърли от чалга бранша. Пък и много хора, които гравитират около двойката, са на мнение, че връзката им не върви по мед и масло. Не случайно съвсем наскоро тя хванала любимия си в изневяра. Но заради благия си характер и липса на избор с мъж като него, решила да му опрости греха.



Зрители мразят Ани Цолова и Цвета Кирилова



0 коментара
Зрители мразят Ани Цолова и Цвета Кирилова
Странна и необоснована война поведоха тв зрителите срещу малкото водещи–жени на сутрешни блокове у нас.
След като Лора Крумова и Ели Гигова напуснаха сутрешния тв пояс, сега критиките са насочени към Ани Цолова от bTV и Цвета Кирилова от Нова.

Доста неща са изписани по форумите за половинката на Виктор Николаев и повечето от тях не са никак ласкави. Сред основните упреци са тези, че Ани води разговори, без да е компетентна и не дава думата на събеседниците си. Всеки ден потребителките на сайта “Бг-Мама” обсъждат поведението на Цолова в ефир, като отварят все нови и нови теми, посветени на водещата.

Стигна се дори до там, че зрителите да правят забележки на ранобудната телевизионерка в ефир по телефона, като я молят да спре да ръкомаха и да си пипа косата, защото го намират за “дразнещо”.

След новите хитове на „анти отбора“ са:

„По възможност да дадат на госпожата предаване с работно заглавие „Заяждане с Вас“, което да се излъчва след 22 часá.“

„Това странно явление Ани Цолова запълва екрана с туловището си и хич не е за дуетно предаване! Виктор Николаев изглежда като фиданка до свинкя, когато двамата са на екран заедно!“

На директните нападки срещу Ани, Виктор Николаев джентълменски винаги защитава дуетната си половинка, което пък го прави особено привлекателен в очите на зрителките. “Моля ви да спазвате добрия тон, все пак сте в ефир“, леко ядосан се намеси Николаев в телефонен разговор с зрител тази сутрин, който вместо да вземе отношение по темата „за или против врачките“, неясно защо насочи гнева си към водещата.

Точно така постъпиха Христо Калоферов и Евгени Генчев с Цвета Кирилова, която зрител явно си е позволил да квалифицира във „Фейсбук“ като “по-грозна от жена ми”. Двамата водещи обаче защитиха честта на колежката си в края на предаването, като заявиха, че това не е вярно и Цвета е много красива млада дама, а закачката помежду им от сутринта е била на тема дължината на полата й.

Всъщност, бившата новинарка, която замести Ели Гигова в “Здравей, България” вече натрупа членска маса от врагове, която дори е пуснала група във “Фейсбук”, искаща двамата с Евгени да слязат от ефир. На всичко това водещата реагира спокойно и с нескрита ирония благодари за “доброжелателните мнения”.
Като става въпрос за „двамата с Евгени“ – и за него писачите из нета не са ласкави! „Нейният партньор е с вид на Оран-гутан. От къде го извадиха. Добре, че деца не гледат сутрин това предаване! “ – пише един зрител.

Източник hotnews.bg