Бате Бойко резнал Слави за Нова ТВ



0 коментара

Бате Бойко резнал Слави за Нова ТВ
Според отлично информирани източници лично премиерът Бойко Борисов резнал амбициите на Слави Трифонов да премести шоуто си в Нова ТВ – разкрива „Папарак”. Публична тайна е близостта на тази национална телевизия с новата власт. Неведнъж самият Борисов я демонстрира, казвайки, че „в Нова ТВ работят най-качествените разследващи журналисти”.
Освен това и с просто око се вижда, че предаванията на Мартин Карбовски, на Цветанка Ризова, на Иван и Андрей и „Рулетка” винаги са играли партньори и приятели с властта на ГЕРБ. Именно затова Слави Трифонов не бил добре дошъл в този екип – твърдят медийни анализатори.
Разривът между Бойко Борисов и Слави Трифонов дойде още по време на изборите, когато премиерът огласи, че шоуменът му искал кресла в кабинета. Слави, бесен от разкритията, не престава да напада в шоуто си премиера и новата власт, като се изживява в ролята на народен трибун.
Борисов не е злопаметен, но не е и наивен. Той вижда, че Би Ти Ви прокарват опозиционна политика заради наближаващите избори. Неотдавна тази телевизия поиска публично извинение от дясната ръка на Бате Бойко – Цецо Цветанов, който беше обвинен от медията, че разпространява невярно твърдение за уволнението на Иво Инджев.

Източник kliuki.bg



Екстра Нина: Ще ги съдя за клевета!



0 коментара

Екстра Нина: Ще ги съдя за клевета!
Екстра Нина се намери! Всъщност се оказа, че фолк дивата никога не се е губила, а по-скоро някой съдия-изпълнител не си е свършил работата, както трябва.
„Това е недоразумение”, каза изпълнителката на „Светица” пред музикално радио. Тя бе издирвана заради задължение от 2700 лв. По думите й нейният съпруг отдавна се е издължил на банката. В последствие обаче съдия-изпълнител се обадил на Екстра Нина и заявил, че има неизплатени задължения по кредитната карта и срещу певицата има заведено дело. Фолк дивата останала много учудена и се обадила на съпруга си, който е в Канада. Мъжът й я уверил, че всичко е платено и че това са телефонни мошеници.
По-късно става ясно, че това не е измама, но Екстра Нина все пак отказва да плати тези 2700 лв., тъй като е сигурна, че сумата е изчистена. „Дори казах на съдия-изпълнителката изрично, че всичко ще бъде уредено, когато се прибере съпругът ми. Така или иначе, се начисляват лихви, така че банката трябва да е доволна”, обяснила певицата.
Екстра Нина постоянно си кореспондирала със служителката, пращали си мейли, а освен това, телефонът на звездата лесно може да се открие във Фейсбук. Вместо това, изведнъж навсякъде по медиите пише, че Екстра Нина се издирва.
Русокосата фурия е категорична, че няма да остави нещата така. Ако това е дело на банката, тя е готова да ги съди за клевета и уронване на престиж. „Изкараха ме най-голямата крадла”, сумти Екстра Нина.

Източник kliuki.bg



Нещастен инцидент сдобрил Преслава и Галена



0 коментара

Нещастен инцидент сдобрил Преслава и Галена
Не трябва да ви е чудно, че понякога нещастията са причина да загърбим враждата помежду си. Нещо подобно се е случило между двете фолк диви – Преслава и Галена. Знайно е, че двете са приятелки още от началото на кариерата си. Делили са една квартира, от един хладилник ядене са взимали, и както се казва – от една тенджера супа са кусали. Да, но както всички нас, така и те стигнали до един етап в живота си, в който скарали. Какъв е повода за кавгата – не се знае. Факт е, че певиците дълго време не си говорили.
Но все нещо трябва да е сложило край на този не особено приятен период от живота им, тъй като двете наскоро записаха дует. Какво е това, което е накарало двете фолкаджийки да си проговорят? Отговорът е изненадващ – един пътен инцидент. В новия брой на седмичното светско списание „Story” Галена разказва за ужасяващото преживяване, които се случило в началото на декември 2010 година. Тя претърпяла катастрофа. Пътно-транспортното произшествие се случило точно в навечерието на рождения ден на телевизия „Планета“. Галена пуътувала с тузарския си джип, който бил подарък от нейният възлюбен Галин по пътя за Сандански. Мократа настилка станала причина колата да поднесе, джипът се завъртял и се ударил в мантинелата. Благодарение на това, че Галка не спирала да стиска волана, колата не се изсипала в близката пропаст, а всички пътуващи в нея се отървали само с уплаха. Във возилото били близък на Галена и нейният озвучител Стенли. От всички само той пострадал, но леко, тъй като се изсипал на асфалта. Слава Богу, точно в този момент не преминавали коли, и това попречило да се случи нещо по-сериозно.
Куриозното в случая е, че докато чакала да дойде МВР, както и линейка за леко пострадалия Стенли, Галена писала един СМС на Преслава. За щастие на Галка, Преси се оказала съвсем наблизо и дошла да утеши и успокои най-добрата си приятелка. Така приятелството между двете възкръснало за втори живот.

Източник kliuki.bg



Меги Дерм отказа мъжете, става мисионерка



0 коментара

Меги Дерм
Нова мисия откри в живота си Меги Дерм – да помага на деца и животни. Тя е подала документи в столична община за строеж на затворено селище, в което ще съжителстват изоставени от родителите си дечица и животни без стопани. Меги се е установила трайно в България и влага парите си, изкарани от стриптийз-барове в Германия. Сега дамата се е посветила на благотворителността.
Преди няколко години Меги стартира успешна процедура за осиновяване на малкия Божидар и най-накрая от миналия октомври вече се води майка на Боби. На Милен от Дома в Стара Загора пък ще бъде приемен родител. В момента силиконката кара курсове за приемни родители и участва в протестите в защита на животните у нас.
„Не съм се родила просто така, за да порасна, да се убивам от работа и да се побърквам от страхове, свързани с финансите, да си създавам удоволствия и да пръскам безбожни пари за тоалети и козметика” – разсъждава красавицата.
В миналото тя често попадаше в медийния фокус най-вече заради интимните си връзки с един Мистър България и с колегата си от „Сървайвър” Жоро. В момента обаче мъжете вече не са актуални за нея и Меги Дерм изцяло се е отдала на благотворителните си проекти.

Източник kliuki.bg



Вихра напомпа джуки



0 коментара

Вихра напомпа джуки
Вихра от „Отчаяните съпруги“ на „Станция Нова“ си е направила пластична корекция на устните, издават сигурни източници на „Контра“. Само преди 2 седмици безличната водеща решила да се поразкраси и за целта посетила клиниката на д-р Ильо Стоянов, който се води за голям специалист. Той е единственият наш хирург, специализирал в Германия и получил диплома оттам.
Ето защо преди да увеличи обема на джуките си, съпругата на Иван решила обстойно да прегледа всички възможните листи на най-добрите лекари и тогава да се възползва от услугите им. Условието на Вихра било хем да увеличи устни, хем тази интервенция да остане незабелязана. Бдителни зрители на Нова тв веднага забелязаха промяната във водещата.
Операцията легнала нищо никакви си 1500 лв., защото Вихра си издействала специално намаление от доктора. В замяна на това д-р Стоянов получил предложение за често гостуване в „Станция Нова“. Запознати разказват, че чисто новите джуки на Вихра се харесали страшно много на„Опосума“. Затова следващата стъпка най-вероятно ще бъде уголемяване на бюста в рамките на нормално. Вихра не веднъж е споделяла в ефира, че разчита на естествената си красота, която пък хич я няма, коментират зрители на предаването й.

Източник kliuki.bg



Няма по-проста жена от Емилия!



0 коментара

Няма по-проста жена от Емилия!
Фолк певицата Емилия май няма никакво намерение да смекчи грубия си тон. Изпълнителката, която е смятана за най-простата жена във фолк бранша, псува като каруцар и дори марковите й дрешки не могат да прикрият селската й същност, пише в. „Контра“ в последния си брой.
Любимата на футболния бос Коко Динев обича да се държи арогантно и не се съобразява с хората около себе си.
„Е*ете си п*тката майна, магазини за детски дрехи по път и над път“, изригнала русата чалгарка от Гълъбово, след като не получила достатъчно внимание от продавачки в столичен мол.
„На Емилия не трябва да й се дава да се разхожда в столицата. Тя е селска женица и е свикнала да псува като каруцар по оборите. Хич не се съобразява, че около нея има почитатели и малки дечица“, възмущават се „грешните“ продавачки.
Емилия искала да купи дрехи за сина си Иван, но заетите с други клиенти продавачки успели да я изкарат от релси. Но все пак това не й дава право да псува всички наред…
„Няма по-проста женица от Емилия! Какво очаквате?“, пишат нейни антифенове по интернет форумите и казват, че не са изненадани от поредната тъпа изцепка на певицата от „Пайнер.

Източник kliuki.bg



Ивана се изповяда: Загубих любовта на живота си!



0 коментара

Ивана се изповяда: Загубих любовта на живота си!
Фолк певицата Ивана с тъга в гласа споделила, че е загубила завинаги голямата любов на живота си. Бившата половинка на чалга певицата е музикантът от „Канарите“ Стоян Стоев, който в момента е зад решетките. Той влезе в пандиза през 2008 година и бе осъден на 9 години затвор за търговия с наркотици, припомня в. „Контра“.
„С него бяхме само колеги. Работихме заедно с „Канарите“. Ходили сме по концерти, веселили сме се. Но само толкова“, казва певицата пред медиите, тъй като се срамува от криминалните деяния на бившия си интимен приятел.
Но близки до изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ разказват за бурната любовна авантюра, която започва в началото на 90-те години. Певицата на народа се залюбва със Стоян, въпреки че и двамата са семейни. Връзката им тогава трае само един месец, но това не им пречи да възстановят интимните си отношения няколко години след това. Ивана е лудо влюбена в своя любовник, но не подозира с какво се занимава той извън музиката. Незаконният внос на автомобили от чужбина и участието в наркобанди са само част от дейностите на бизнесмена-музикант. Новината за арестуването му идва като гръм от ясно небе и ветеранката на родния поп фолк е съсипана.
„Той бе мъжът на живота ми! Никога не съм се влюбвала така. Съжалявам, че го загубих“, изповядала се Ивана в момент на слабост пред свои приятели.
Дори се носи клюка, че певицата е била бременна от наркотрафиканта, но от стрес направила спонтанен аборт в началото на третия месец.

Източник kliuki.bg



Шаги не е бил с Андреа за пари



0 коментара

Шаги не е бил с Андреа за пари
Не е вярно, че което не става с пари, става с много пари. Поне според попфолк изпълнителката Андреа, според която съвместните й парчета с легенди от музикалния свят не са плод на финансовите й възможности, а на музикалния й талант.
„Специално за дуетите ми с Шаги аз лично не съм платила нищо. За първия дует си спомням, че единственото, което платих, бяха билетите за мен и моя екип до Маями, защото аз исках да отида със собствени стилисти!”, коментира Андреа слуховете, че всичко около нея се случва, благодарение на завидните й парични ресурси.
В действителност съвместната й работа с Шаги Андреа дължи на обстоятелството, че световнозивестният изпълнител си паднал по нея и Кости и по работата, която вършат.

Когато Андреа и Кости се разбрали да работят заедно, те решили да правят музика, която да не е продаваема само на българския пазар. Записи от тяхна страна били изпратени и на Шаги, и на Боб Синклер. И двамата световни изпълнители харесали, това което балканският тандем им предложил, което довело и до съвместното им успешно за нашите географски ширини музикално сътрудничество. Затова се съгласил на първата дуетната песен, затова дошъл в България и за второто парче, коментира изпълнителката на „Не ги прави тия работи”.

Източник kliuki.bg



Орлин с оригинален подарък за Яна по случай 8 март



0 коментара

Орлин с оригинален подарък за Яна по случай 8 март
Поп певецът Орлин Павлов вече избра с какво да зарадва половинката си Яна по случай празника на жената – 8 март.
Двойката влюбени бе гост на представянето на новите и суперлуксозни кафе машини „Nescafe Dolce Gusto“, чиито корпуси са инкрустирани с кристали „Сваровски“ от българска дизайнерка. Събитието се състоя в Музената галерия и сред гостите бяха още Дичо, Радост Драганова, Симона Пейчева и други.
С такава машина ще се сдобие и Яна. Самата тя се влюбила в оригиналния проект, докато го разглеждала и поискала да го има задължително в дома си. Орлин нямало как да откаже на любимата си и обещал, че за 8 март ще я зарадва с желания подарък. Освен това имал намерения да я изненада и с романтична вечеря в изискан италиански ресторант, тъй като Яна била фенка на техните ястия.
Бившият вокал на група „Каффе“ и сексапилната танцьорка са заедно вече трета година, но още не мислят за брак. Наскоро Орлин призна, че иска да наблегне на развитието си в професионален план преди да се реши на по-сериозно обвързване с Яна. Певецът има огромно желание да се изявява в ново амплоа – на актьор. Той разкри, че постоянно ходи на кастинги, а сега чака и отговор за участие в един много сериозен проект.

Източник kliuki.bg



Галена се отказва от наградата?



0 коментара

телевизия „Планета” за най-добра певица отива при Галена
Няколко дни след като стана ясно, че тазгодишното отличие на телевизия „Планета” за най-добра певица отива при Галена, плъзнаха слухове, че изпълнителката ще се откаже от наградата.
За момента все още няма официална информация дали победителката наистина е взела решението да абдикира, но в чалга форумите вече могат да бъдат прочетени евентуални предположения какво би накарало певицата да направи тази стъпка. Основната застъпена теза е, че ако Галена наистина се откаже от наградата си, това ще е плод на добре дирижирана пиар кампания.
Ние от kliuki.bg направихме опит да проследим откъде тръгва мълвата, че Галена желае да се раздели с отличието си. Колкото и трудна е задачата да се проследят корените на един слух, почти със сигурност може да се каже, че причина за това твърдение е изказването на самата певица няколко дни преди официалното награждаване. В шоуто на „отчаяните съпруги” Мая и Вихра най-добрата певица за годината твърди, че не желае именно тя да е отличената изпълнителка.
Оттам тръгват и предположенията, че като нищо шумно и демонстративно Галена ще се откаже от наградата си само и само за да си докара още популярност.
В действително, това като нищо може да стане, защото знаем, че Галена е способна на много, за да влезе в устите на хората.

Източник kliuki.bg



Джина Стоева: Леглото ми е празно!



0 коментара
Джина Стоева: Леглото ми е празно!
Леглото ми е празно, признава Джина Стоева пред репортери от светски издания. Гласовитата и атлетична фолк изпълнителка на “Ара мюзик” без никакво притеснение засипва гилдията с откровения за високите претенции, които има към мъжете. Сама съм, защото имам изисквания – човекът до мен трябва да е умен и чувствителен, доверява тя.

„Искам мъж, който да ме гушка, а не просто да мачка чаршафите ми”, преминава към саморазкрития певицата малко преди участието си в пловдивски клуб тия дни. А как млада и витална жена като нея заспива в празното си легло, недоумяват феновете. Без никакви задръжки Джина разказва за трите си вибратора, които били уникални – за разлика от подобните един на друг мъже. Провокативната тема с удоволствие бива подхваната от приятелката й и колежка Ивена малко преди дуета “Една новина”. Ивена пък съвсем потъва в деликатната тема и обяснява как се запалила по играчките за възрастни, след като Емануела й подарила чер вибратор с камъни Сваровски.
Откровения от подобен род едва ли добавят нещо стойностно към артистичната характеристика на Джина и другите фолкзвезди, коментират моралисти.
Друг източник пък уверява, че Джина всъщност е допуснала някого до себе си, но още не иска да афишира връзката. Не била сигурна дали това е човекът, твърдят запознати. Откровенията за интимния си живот хубавата Джина всъщност вече е докарала дотам, че разгласи как Коко Динев й направил преди години неприлично предложение. Тя отказала, защото в онзи момент имала сериозна връзка.

Източник kliuki.bg



Попфолк певецът Георги опъва палатките на родни бизнесмени



0 коментара
Попфолк певецът Георги
Едно от най-новите открития на музикалната попфолк сцена Георги може да се похвали със завиден интерес от страна на фенове и фенки.
Според последните горещи клюки по новата звезда въздишат както много момичета, така и много момчета. Доста родни бизнесмени опъвали палатките само при вида на певеца. До скоро се твърдеше, че известен варненски бизнесмен е хлътнал по фолк звездата и дори са били засечени заедно на един от родните ни летни курорти, но доколко това е така, можем само да гадаем. Може би именно той е помогнал последната песен на певеца „Дай на макс “ да се превърне в хит в Турската ни съседка.

Източник kliuki.bg



Рут и Поли Генова ще правят дует



0 коментара

Рут и Поли Генова ще правят дует
До скоро двете изпълнителки бяха конурентки на конкурса „Евровизия“. Въпреки че Рут Колева загуби борбата за престижния конкурс, а Поли Генова стигна до финала и след няколко месеца ще представя страната ни на Евровизия в Дюселдорф, между двете няма вражда и скоро ще зарадват феновете си с общ дует.
Скандали с участниците и песните им за конкурса и тази година не липсваха! Първо, организаторите твърде късно изпратиха покани си към участниците, което доведе до отказа на много от големите имена в музиката да участват на тазгодишния конкурс. Рискът от срив в кариерата и нестихващи скандали уплаши популярни изпълнители, които можеха да представят много по-добри предложения от сегашните.
Още миналата седмица се писа за песента „Fever“ на Рут Колева, която се оказа, че прилича досущ на Sonny J – „Can’t stop moving“. Естествено, певицата отрече изобщо някога да е чувала световно известното парче и разясни, че в случая не става въпрос за плагиатство, а за чисто съвпадение.
Скандал избухна и след обявяването на името на победителката за Евровизия 2011 – Поли Генова с песента й „На инат“. Форумите в интернет се напълниха с десетки коментари против скучната песен на Генова. Заговори се, че триумфът на Поли се дължи изцяло на Дани Милев.

Източник kliuki.bg



Кои наши звезди се разминали със смъртта заради менте кокаин?



0 коментара
Кои наши звезди се разминали със смъртта заради менте кокаин?
Камелия

Много наши звезди се срещнали със смъртта очи в очи. Любовта им към дрогата ги докарала до реанимацията, но за щастие попаднали на добри лекари, които предотвратили трагичния край.



Галена пее благотворително, но с прозрачен тоалет



0 коментара
Галена пее благотворително, но с прозрачен тоалет
Поп фолк певицата Галена и нейната половинка Галин организираха благотворителен концерт "Песента Носи Надежда"  в Арбанаси, съобщава агенция Булфото.
Съвсем не в тона на събитието поп фолк гилдията за пореден път постави "гол" акцент - роклята на Галена прозираше.
Иначе инициативата събра 6 756 лева. 
Средствата от входа на концерта и от търга на картини на студенти от факултета по Изобразително изкуство при ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий” ще бъдат предоставени в присъствието на нотариус отново на Дневния център за деца с увреждания – Велико Търново. 

Източник dnes.bg



Елена Петрова иска да се снима в турски сериал



0 коментара

Елена Петрова иска да се снима в турски сериал
Елена Петрова прегръща идеята да се снима в турски сериал, като дори иска да си партнира с Къванч Татлъту. Ако поканят българската актриса, тя признава, че веднага би приела. Нещо повече – красавицата от „Стъклен дом” е убедена, че ще грабне и първа награда от „Алтън Келепек“ – в превод „Златна пеперуда“. Това са турските „Оскари” и Елена вярва, че южната ни съседка ще остане очарована от играта й.
Не подценявайте турските сериали, казва актрисата в интервю за „24 часа”. Петрова е на мнение, че те в Ориента има много силни, истински сериали, които затрогват с историите си, със сюжета и с актьорската игра. „Жалко, че у нас не ги излъчват”, бърза да добави Елена.
Мераците й да се изяви в турски сериал обаче не се харесаха на феновете й. „Не стига, че всяка вечер трябва да им гледаме турските истории в праймтайма, ами сега искат да ни крадат и актьорите. Елена няма място в турски сериал, това само ще смъкне рейтинга й”, коментират вече възмутени почитатели на Петрова.
Други пък са на обратното мнение и смятат, че комшиите трябва да видят какви талантливи актьори имаме ние, българите. „Елена би се справила много по-добре в актьорската игра, отколкото Сонгюл Йоден в „Перла”, убедени са фенове на най-обсъжданата българска актриса Елена Петрова.

Източник kliuki.bg