Много шум за нищо



Много шум за нищо
Представяме ви една интересна дисекция на света на звездите от Hotnews




Златка Райкова спира с бездействието, грабва микрофона

Плеймейтката Златка Райкова доскоро имаше сватбена агенция, но от няколко месеца насам бездейства, обикаляйки чалготеките.

Блондинката само преди броени дни грабна микрофона изпод носа на Андреа, запявайки парчето "Не ги прави тия работи" с Илиян, което веднага накара посетителите на столичния клуб да си я представят като новата чалга дива.

Дали пък чаровницата наистина не се замисля за подобна кариера? И без това напоследък доста моделки са жадни за подобна професия...


Много шум за нищо


"Очаквайте новия ми проект с Анелия", каза поп фолк певицата Андреа преди известно време и какво стана? Дуетът бе чут, събра доста противоречиви коментари, но клип така и няма да има.

В такъв случай може да кажем "Много шум за нищо". Подобен е и случая на Преслава и Галена с "Хайде, откажи ме" и Малина и Галена "Много сладко". Когато много се говори, очевидно очакванията стават прекалено големи и крайният резултат не удовлетворява меломаните.

Малина върти гюбеци като 18-годишна


Малина е от старата генерация фолк изпълнителки и въпреки че е подминала 40-те върти яко снагата си в новото видео към "Най-солено".

Най-сетне след година професионална пауза огнената певица пусна нещо свежо. Е, ако може да се каже "свежо" на парче, което е изтекло в Интернет преди няколко месеца.

Звездата даже издаде и дует с Азис, който преди около месец представи на концерта на Планета. Сега очакваме да отворим хладилника и хоп, отново Малина да ни изненада. Явно е решила да ни се натрапи максимално...

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар