Елена Паришева: Абсурд е да продам бебето си



Елена Паришева: Абсурд е да продам бебето си
Родни светски издания се свързали с Паришева, за да им продаде първата снимка на рожбата си, но тя ги режела като кисели краставички.



Светските личности с радост прибират тлъсти пачки за няколко семейни портрета и близки кадри на отрочетата им. Децата си „продадоха“ Валери Божинов и Алисия, Надя и Константин, Графа и жена му Мария, дори Дони и Нети, които твърдяха, че няма да позволят на медиите да снимат малката Лилия.

Елена Паришева била твърдо на мнението, че няма да даде на списанията, онова което искат, пишат от „Уикенд за жената“. Тя роди едва преди броени дни от футболиста Ивелин Попов и последната й мисъл била за фотосесии и сензации, пишат kliuki.bg

„Няма да продам бебето си. Това е абсурдно и не смятам, че е правилно“ – отсякла Елена, като по този начин показала, че е различна от останалите родни знаменитости и иска да запази личното си щастие само за себе си и най-близките.

Тя се скри от очите на фенове и познати, още щом разбра, че чака дете. Това породи слухове, че кара тежка бременност или не иска хората да я виждат наедряла. Блондинката избра да остане в компанията на бащата на бебето Ивелин Попов и се покри в Турция. Никой не успя да зърне хубавата Елена с бременно коремче, но може би фолк певицата е суеверна и е искала да се предпази от злини и уроки.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар