Набиха Жасмина Тошкова



 популярната Жаси
Докато паркирала лъскавото си „Пежо“ пред жилището си в квартал „Редута“ в столицата, бизнесменът Марио Петров я причакал.


Той я издърпал грозно за косата, като така я изкарал от автомобила, пишат от „Всеки ден“.

Последвали шумни плесници и ритник в тялото на крехката манекенка.

Отскоро тя живеела срещу мол „Сердика“ и била виждана с лъскавата си кола в района. Жителите на квартала били смаяни, когато забелязали популярната Жаси третирана по-зле и от животно.

Съвестни комшии звъннали в полицията, а магазинерки от местна бакалия приютили одърпаната моделка, като залостили вратите.

Останал навън, Марио потрошил луксозното возило на Тошкова. Бесният бизнесмен с пълен глас крещял как ще размаже ко-водещата на Луканов. Той бил чут да вика:

„Кой ти купи тази кола, мръснице? Знаеш само да смучеш пари!“

На мястото на бруталната сцена дошли полицаи, които потушили скандала. Марио от месеци подлагал на тормоз Жаси, като я плашел с побой.

Този път не издържал и решил да й набие шамарите пред хората. След случката пристигнал бащата на Жасмина, който е неприлично богат бизнесмен от Бургас. Очаква се господинът да се саморазправи с Петров при първия сгоден случай.

Бизнесменът Марио осигурява доходите на звездата от екрана, като я уреди на работа във фирмата си „Стъклен свят“.

Там Жасмина натрупа известен опит и се хвалеше, че покрай работните си ангажименти пътува много в чужбина. Изглежда на Марио му е писнало да бъде работодател и спонсор на блондито, което е предизвикало агресията му.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар