Дарина Калчева си пада по вратаря на Барса Виктор Валдес



Дарина Калчева си пада по вратаря на Барса Виктор Валдес
Една от най-желаните жени сред родните футболисти – Дарина Калчева, е хлътнала по вратаря на Барселона Виктор Валдес. Едрогърдестата бамбина, в чийто гърди вече има 1020 кубика силикон, е добре известна у нас. Дари е бивша изгора на халфа Коста Янев, минала е през кревата на още куп играчи, един от които е напусналият наскоро ЦСКА вратар Иван Караджов.



Скандалната тигрица, за която се говори, че била напълно разкрепостена в леглото, си е сложила снимка във фейсбук на Валдес. На нея испанецът позира гол с купата от световното клубно първенство, спечелена по безапелационен начин от Барса в японския град Йокохама. Над снимката Дари е написала: Ооох. Много е секси, обичам го!

Нейни приятелки разкриха, че секси гърлата правела всичко възможно, за да открие координати на Валдес в интернет пространството. Засега опитите й удряли на камък. Дари обаче била готова на всякакви услуги, за да се добере до испанеца. "Който ме свърже с Виктор, ще му се отблагодаря подобаващо!", обещавала силиконката.

Наши източници обаче съобщиха, че в момента има кой да се гушка в тялото на госпожица Калчева. Най-новото попадение на силиконовата тигрица е вратарят на Славия Стефано Кунчев, пише blitz.bg.

“Дари си харесва Виктор Валдес, но това не и пречи да сваля нашите футболисти. В момента движи със Стефано. Даже ни се струва, че е яко влюбена. Те се опитват да запазят в тайна връзката си, но вече мнозина хора разбраха. Дари стана много близка с малкия брат на Кунчев – Калоян. Нарича го “моето малко братче”, твърдят запознати.

Една от най-желаните жени сред родните футболисти – Дарина Калчева


Те добавиха, че преди няколко дни Дарина се явила в столичен МОЛ, облечена по възможно най-скандалния и най-еротичен начин.

“Нахлу вътре с изключително широко деколте. Бомбите й бяха изскочили навън, аха да се взривят всеки момент. Беше с прозрачна рокля, с едни тънички, почти невидими прашки. Народът се скъса да я зяпа. Някакъв човек се спъна и едва не падна, тъй като се беше разсеял от гледката”, разказа очевидец.

Шоуто станало още по-голямо, когато палавата Дари си изпуснала чантата. И докато се навеждала да си я вземе, бомбите й съвсем изхвърчали от орбита, което накарало и минаващите край нея старци да преглъщат страстно.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар