Никол Станкулова: Красиви са щастливите



Никол Станкулова: Красиви са щастливите
Моделът Никол Станкулова е един от родните модели, които може да се похвали с естествената си красота. Пред woman.bg момичето на времето споделя, че не отделя толкова време в грижи за себе си и суетене пред огледалото.



"Сутрин гледам да се оправям все по-бързо. Един душ, кафе и излизам. Може би ми отнема по-малко от половин час, за да се оправя". Косата си Никол поддържа сама, защото както сама казва, по този начин пести време, пък и споделя, че не се доверява много на фризьорите, не защото не са компетентни, но само тя знае как иска да изглежда.

Тя смята, че ако някой не харесва нещо в себе си, е по-добре да го промени, вместо да се чувства нещастен. "Ако наистина се чувстваш зле, много по-добре е да промениш, това което ти пречи". Признава, че би си сложила ботокс, ако като остарее не се харесва. "Подкрепям хората, които се поддържат и искат да изглеждат добре, независимо дали чрез козметични процедури или спорт, например"

Признава за себе си, че не е пример за подражание когато става въпрос за начин на хранене: "Ям всичко, наблягам много на хляба. Нямам афинитет към месо, риби. Мога цял живот да карам на хляб. Старая се да избягвам заведениета за бързо хранене, но понякога се изкушавам."

Формулата за истинския красивия човек според нея е скрита във неговото настроение и душевна настройка.

"Един човек, когато е спокоен и удовлетворен и щастлив от нещата, които му се случват, то си личи. Чувства ли се добре, има ли вътрешен баланс, ще изглежда добре. Истински щастливите са тези, които са красиви"

Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар