Рекорден брой нашенски звездни сватби през 2011 г.



Николета и Валери бяха най-одумваната двойка
Николета и Валери бяха най-одумваната двойка, сега на Божинов му предстои съдебна битка. Снимка: Балевски фотография за сп. Story




Водени от любов, суеверие или просто желание да узаконят връзката си, рекорден брой двойки от шоубизнеса, политици и спортисти отидоха до олтара през 2011 година.

Началото бе поставено от моделката Венета Харизанова и нейният приятел Емил, които след 10-годишна връзка чуха Менделсон. Начало, което ни направи свидетели на куп причудливи, изненадващи и пищни тържества.

Ако имаше приз за "най-зряла" булка, той би се присъдил на Силвия Кацарова. Нейният брак с Милчо Кацаров се смяташе за един от най-стабилните в шоубизнеса, но след повече от 20 години заедно и при тях любовта се пропука. През август 57-годишната естрадна звезда разбуни духовете, след като обяви, че облича булчинската рокля, за да запали "най-щастливия си пожар" с нейния избраник Любо. Тяхната история би докарала до фалит сериали с Ферхунде, Неджля и други подобни героини от Ориента, но за съжаление българските режисьори залагат още на екшъни, а не на сапунки. Двамата се запознали още като тийнейджъри, но после пътищата им се разделили. Сегашният съпруг на Кацарова дълги години изкарвал прехраната си в Австрия.

Още по-голямата изненада бе, че така и никой не бе разбрал, че Силвия и Милчо Кацарови официално са се развели още през 2010 година. И причината не била само в пламналата любов между Любо и родната Тина Търнър. Тя разкри, че и бившият й си имал доста по-млада любовница.

Най-ексцентричната сватба вдигнаха Кремена и Маги Халваджиан. Всъщност те подновиха брачните си клетви за втори път, а техните гости станаха свидетели на парти в стил "Алиса в страната на чудесата".

Адашката на Алиса - Алисия, пък трябваше да стане свидетел как бившият й мъж и баща на детето й Валери Божинов казва "Да" на друга. Нападателят на Спортинг се врече на известната с известността си плеймейтка Николета Лозанова. Двамата узакониха връзката си с шумна сватба в Правец по време на сбора на футболните национали, но колегите на Божинов така и не опитаха от гурме менюто.

Алисия пък отвърна на удара с връзка с вратаря Николай Михайлов, а двете двойки не престанаха да се "цакат" с интервюта по медиите. В последния месец започна и следващия етап от сагата, този път в съда, от която ще стане ясно дали Валери ще плаща рекордна издръжка на сина си.

Най-скъпата българска сватба се състоя извън пределите на страната. Деница и бизнесменът Красимир Гергов предпочетоха да чуят сватбения марш в романтичната обстановка на имение в Тоскана. Достъп до ВИП събитието имаха само гости с покани, а церемонията бе водена от архимандрит Климент от Българската православна църква в Рим.

По изхарчени средства могат да ги конкурират единствено милионерските чеда Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков. Наследниците на алкохолния бос Миньо Стайков и хотелиерския Ветко Арабаджиев се венчаха този месец в църква в Несебър. След което тържеството се пренесе в петзвезден хотел в курорта "Елените". Именно на тяхната сватба стана ясно, че Алекс ще трябва да се прости с най-голямата си страст - конете, заради предстоящото й майчинство.

Политиката също се отчете достойно през 2011 година. Външният министър Николай Младенов и Димитър Стоянов от "Атака" се врекоха на своите половинки.

Но ако трябва да се открои някоя от сватбите, това е на Яне Янев и неговата Галя. За едни пи ар, за други голяма любов. Така или иначе тържеството мина по холивудски като интерес и отразяване, с привкус на български традиции. Булката бе "открадната" от дома й, след което двамата се врекоха на роженските ливади край Сандански. Народната певица Валя Балканска и 11 гайдари се грижиха за доброто настроение на гостите, които бяха нагостени от домакините с телешко от собственото стопанство на политика.

Сред главните герои в бяло през 2011 година бяха още и актрисата Йоана Буковска и моделът Деси Зидарова.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар