Шок! Ирен Кривошиева абортирала в шестия месец, за да роди от Данаилов



Ирен Кривошиева абортирала в шестия месец, за да роди от Данаилов
Скандалната актриса направила аборт в шестия месец, искала дете само от актьора


Скандалната актриса Ирен Кривошиева нашумя много през последните седмици, не само покрай връзката си със Стефан Данаилов, но и покрай книгата си „Моят грях“. В биографичната си творба, актрисата представя по доста романтичен начин всичките си грехове, докато някои от тях всъщност са доста далеч от момичешките лудории. Една от тези на пръв поглед невинни грешки е умишленият аборт, който направила в шестия месец от бременността си.

Когато се запознава със Стефан Данаилов по време на снимките на филма поема през 1985, Ирен е бременна в шестия месец. „Тогава живеех с друг мъж и бях бременна от него.“, разказва актрисата. След като се захласва по Данаилов обаче решава да махне бебето “Разбрах, че искам да родя бебе единствено на Стефан — необикновен човек, докоснат от Бога. Абортирах в 6-ия месец. Стефан не знаеше, разбра чак след като всичко свърши. А Владимир беше заченат през декември 1985 г.”, разказва Ирен с усмивка.

Според лекарите обаче действията й се равняват на истинско детеубийство, тъй като плодът вече е напълно оформен и може да оживее дори и извън тялото на майката, макар й в кувьоз. Кривошиева обаче твърди, че се е влюбила в актьора и искала дете само от него, затова в собствените й очи е напълно оправдана.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар