Николета подготвя детска стая



Николета подготвя детска стая
Футболната съпруга Николета Божинова може и да е прекратила професионалните ангажименти покрай бременността си, но съвсем не запълва ежедневието си с разходки и посещение на училището за бременни.


Въпреки че има още четири месеца до раждането на дъщеря й, плеймейтката вече започва да се подготвя за нейното раждане

Пред списание Story, съпругата на Валери Божинов се похвали, че приготовленията по посрещането на най-малкия член на семейството вече са започнали.

Плеймейтката активно избира мебели и играчки, с които да обзаведе стаята на бебето.

„В Португалия вече харесах кошарката, която прилича на количка, много е гъзарска.“, хвали се бъдещата майка.

„Все още не сме купили нищо, но по моловете там има страхотни детски магазини, в които съм набелязала доста дрешки и въпреки поверието, че не е хубаво да се пазарува предварително, ще вземем някои от тях“, разкрива плеймейтката.

Обиколките на лисабонските магазини обаче изглежда съвсем не задоволяват Николета. Бившата моделка също така смята да щурмува и софийските магазини и молове, покрай обзавеждането на бебешката стая.

Футболната съпруга Николета Божинова


„В София пък си харесах количката.“, споделя брюнетката, която в момента се намира в Португалия. Двойката обаче планира да се върне в България за раждането на бъдещото бебе, така че нищо чудно, Николета да реши да обзаведе още една стая, коментират светски клюкари.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар