Братята на Алисия отглеждат Валери-младши



Братята на Алисия отглеждат Валери-младши
Алисия е убедила двамата си братя близнаци да й помагат в отглеждането на детето
За отглеждането на малчугана певицата не може да разчита нито на бившия си мъж Валери Божинов, нито на новия си любим – Ники Михайлов, който е страж на холандския „Твенте“.


Видно е, че за Алисия е непосилно да се справя сама с майчинските си ангажименти заради среднощните си участия, които не е прекратила.

Малкият Валери-младши изцяло е поверен на баба си, която живее в жк „Дружба“. Именно тя ревностно пази внука си от баща му Валери и новата му жена Николета. Алисия пък от години е взела под крилото си двамата си по-малки братя близнаци Иво и Йордан. Вуйчовците често играят и ролята на бавачки на племенника си.

Приятелки на фолкдивата твърдят, че двамата получавали солидна сума, задето бдят над наследника на Валери Божинов. Преди известно време те получиха от сестра си бял джип.

В миналото Иво и Йордан имали малък хранителен магазин в „Дружба“. След като певицата станала половинка на Валери, те вече нямало нужда да развиват малкия си бизнес, а се наредили на хранилката около сестра си.

Сега семейството на Алисия трябва отново да започне работа. В момента братята на певицатастроят нова сграда, в която да започнат бизнес.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар