Алекс Раева правила аборт от Слави!



Алекс Раева правила аборт от Слави!
Не многобройните изневери на Дългия, а аборт на бившата беквокалистка на Слави Трифонов - Александра Раева, е сложил край на дългогодишната им връзка.

Историята била разказана пред “Уикенд” от бившата най-добра приятелка на Алекс.

Проверка на изданието установила, че детайлите са верни и на източника може да му се има доверие, пише blitz.bg.

През септември 2007 година, когато стартира седмият сезон на шоуто, Александра изненадващо напусна екипа на Дългия. Официалната версия бе, че й е време да започне своя кариера като моден дизайнер. Истината обаче се оказа доста по-различна.

Посветени в 5-годишната тайна любовна афера на Алекс и Слави разкриха пред “Уикенд”, че тя забременяла, но направила аборт във втория месец през 2004 година. Не казала на Слави, тъй като била сигурна, че той ще настоява да задържи детето, а това щяло да сложи край на плановете й за музикална кариера. Притеснявал я и фактът, че Дългия не бил мъж само за една жена и можела да остане самотна майка. Затова сама взела решението да премахне плода. Консултирала се само с майка си - актрисата Наталия Бардская. Тя я придружила до клиниката, където е извършен абортът.

Когато няколко месеца по-късно Слави разбрал, че е пометнала по свое желание, той не бил на себе си от гняв. Деспотичният водещ бил най-бесен от това, че Алекс е взела самосиндикално решение за съдбата на нероденото им дете. Силно наранен от постъпката, той я изхвърлил от живота си след бурен скандал. Въпреки раздялата им Алекс продължила да пее в „Ку-ку бенд". Предвидливо обаче си взела болничен и две седмици не стъпила в шоуто, докато най-силните емоции не поутихнат.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар