В една сауна с близначките Шехтови – сън или реалност за Евтим Милошев



В една сауна с близначките Шехтови – сън или реалност за Евтим Милошев
Евтим Милошев правил тройка със сестрите Боряна и Анна Шехтови


В късния юнски тежък следобед на 2002 г. ухиленият до уши Евтим Милошев прекосява бавно улицата и се вмъква дискретно в луксозен хотел на тихата столична уличка „Веслец”. Само 15 минути след него във фоайето акостират и двете ослепително красиви близначки Боряна Шехтова и нейната сестра Анна. Русите момичета питат къде се намира сауната. Там вече се е разположил Евтим Милошев, който предвидливо се е заредил с бурканче първокласен гъст пчелен мед.
Историята като от мокър сън е публикувана на страниците на „Всеки ден”.

„Знайно е, че стените на сауната са доста тънки. И без да искаме, чуваме какво става вътре. Млади са, няма лошо да се забавляват. Само че после защо трябваше аз да чистя омазаните с мед пейки” – спомня си атрактивната случка бивш служител на спа центъра, където Милошев и двете близначки се решили да се отдадат на бурни ласки.
Сексът в сауна едва ли е най-лудото интимно забавление на Евтим Милошев. Той не винаги успява да държи езика зад зъбите и разказва за сексуалните си подвизи пред приятели. Според собствените му хвалби го е правил в снега, в асансьора, дори на задните седалки на презокеански полет.
Дай Бог всекиму, както се казва!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар