Алисия отвърна на Златка Димитрова



Фолк певицата отвърна на обидата, нанесена й от чернокосата плеймейтка Златка Димитрова

Алисия отвърна на Златка Димитрова
Фолк певицата Алисия определено не е на почит в плеймейт средите. Първо Николета Лозанова й отмъкна бившия мъж, а сега еротичната моделка Златка Димитрова я нарече крокодил.


Повод плеймейтката да нанесе подобна обида на фолк дивата, стана интервюто й с Вили Сечкова преди няколко седмици. Пред тв водещата, Алисия съвсем откровено сподели, че не е очарована от възпитанието на Николета и не желае тя да дава пример на сина й, нито да общува с него. Бременната госпожа Божинова, която е в Португалия в момента, досега не е реагирала на коментара, но новоизлюпената й приятелка Златка Димитрова очевидно е почувства нужда да го направи.

На страницата си в социалната мрежа, знойната брюнетка сравни Алисия с крокодил, като заяви, че може успешно да се реализира като рекламно лице на известна марка обувки, чието лого е именно зеленото влечуго. В отговор на това, с типичното си самообладание Алисия игнорира коментара с думите: „Нямам представа коя е въпросната девойка! Явно е поредната facebook „звезда“.

Изказването си фолк певицата направи пред „Блясък“ в отговор на въпроса, каква е причината за напрежението между двете. Очевидно любимата на Ники Михайлов е решила да покаже класа и да не обръща внимание на поредните злобни нападки срещу нея, дори и когато са толкова груби като тази.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар