Женските недостатъци, които отблъскват мъжете



Женските недостатъци, които отблъскват мъжете
Кои са най-дразнещите и неприятни женски недостатъци, способни да подлудят мъжете:



1. Вулгарни думи и изрази

Мъжете не понасят жени, които имат груб и вулгарен речник. Ако често ви се случва да ругаете в яда си, опитайте да се контролирате. Никой мъж не харесва избраницата му да изрича вулгарни думи, независимо от какво са провокирани.

2. Прекалената самоувереност
Не бъркайте самочувствието с прекалената увереност. Вярвайте в себе си и възможностите си, но е по-добре хората сами да се уверят в тях, отколкото непрекъснато да подчертавате колко умна, красива и способна сте. То се вижда и с просто око!

3. Занемарен външен вид
От ежедневни задачи и професионални ангажименти рядко ни остава време да се грижим за външния си вид. Но ако държите на връзката си и на мъжа до вас, не подценявайте прага му на търпимост. Мъжете обичат хубави жени и за да сте винаги в мислите му секси, бъдете привлекателна и наяве.

4. Леко поведение
Мъжете често признават, че във фантазиите им жената е секси прелъстителка и дори мръсница в леглото. Но в никакъв случай не бъркайте предизвикателния външен вид и еротиката с леко поведение и лоши маниери.

5. Лошо пиянство
Все по-често срещан е друг женски недостатък, който мъжете намират за отблъскващ, а именно – прекаляването с алкохола. Много жени не успяват да се контролират, употребявайки алкохол и когато това е последвано от грозни сцени, мъжете с право решават да напуснат „възлюбената“ си.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар