5 красавици и след 40+



5 красавици и след 40+
Българките са най-красиви! Чували сме това твърдение от толкова много мъже, от различни краища на света, че няма как да не се съгласим. И понеже в страната ни няма само палави лолитки или току-що навършили пълнолетие девойки, решихме да обърнем внимание на известните дами над 40 години. Те са уверени, красиви и с годините сякаш стават все по-хубави. Ето кои са осемте родни красавици, неподвластни на обратите на времето! – пише “Уикенд за жената”.



Радина Червенова
Червенокосата дива на „По света и у нас“ пръска сексапил от новинарското студио цели две десетилетия. Няма спор, че Радина Червенова е олицетворение на сексапилна, но едновременно с това строга и принципна жена. Много от младите й колежки в БНТ могат да й завиждат за външния й вид. Самата тя признава, че рецептата за свеж вид и стегнато тяло е много лек грим през деня и редовни тренировки във фитнес залата, без прекаляване.
Гала
За професионализма и телевизионния чар на Гала е изговорено много. Само че, освен да владее изкуството пред камерата, амбициозната блондинка от Плевен е надарена и с красота, неподвластна на годините. Все пак, като всяка суетна жена, Гала се подлага на съвременните методи за освежаване като ботокс и хиалурон. Мис „На кафе“ обаче се страхува от по-сложни манипулации и няма грам силикон по себе си. Въпреки това голата й сесия за родно мъжко списание беше повече от зашеметяваща…


КамелияВ най-масовия музикален жанр има много сексапилни певици, но малко от тях са над 40 години. Огненото момиче на попфолка е не просто секси – тя е изкусителка от класа. Това със сигурност се дължи и на факта, че има по-младо от нея гадже в лицето на дългогодишния й мениджър Цветин. Рецептата за редовен секс със свежа плът явно дава резултат при Камелия. А самата тя не отрича, че именно ласките с Цветин я правят красива и винаги се чувства в добро настроение.


Нели Рангелова
Фактът, че Нели Рангелова си направи корекция на бюста, говори за това, че не е спряла да търси съвършенството! Женствеността винаги е била запазена марка на естрадната звезда, която за разлика от повечето си колежки в бранша не отстъпва по красота на по-младите изпълнителки нито от поп музиката, нито от попфолк жанра.

Камелия изглежда перфектно и на 40

Соня Васи
Разколебани сме дали се справя по-добре пред камерата, микрофона или в бутика си за дизайнерски плетива. Освен че е супер секси, Соня Васи е и изключително талантлива. Всъщност, според силния пол, сексапилът е най-големият й талант. Неслучайно изкусителната блондинка е първата българка, снимала се за американското издание на мъжката библия „Плейбой“.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар