Стела отрече да е лежала в лудница



Стела отрече да е лежала в лудница
Участничката в музикалното риалити X Factor разстроена от слуховете по неин адрес

След като преди няколко дни вестник „Всеки ден“ гръмна с новината, че една от участничките в реалите формата X Factor, Стела е лежала преди години в клиника за психично болни, заради несподелена любов, мълвата се разпространи в медиите светкавично. Естествено слухът бързо стигна до ушите и на самата участничка, която много разстроена извика на извънредна среща представители на пресата, пред които опроверга публикациите по свой адрес.
Изключително разстроена, участничката заяви, че никога не е лежала в клиника за психично болни, а още по-малко заради несподелена любов. Тя определи като абсолютно безпочвени твърденията, че е депресирана, заради което е лежала в лудница. И докато този слух талантливата изпълнителка успя да обори сравнително спокойно, да опровергае твърденията, че от депресията я измъкнала нейната баба се оказа твърде голямо изпитание за нея и тя се разплака. Оказа се, че възрастната жена е починала преди повече от десет години, а свързването й с подобни слухове изключително много засегнало чувствителната девойка.
Пред bliasak.bg, Стела се опита да обясни стеснителността си, като призна, че винаги е била такава. „Притеснителността ми не е поза и всеки, който ме познава, знае, че съм такава и в живота“, коментира плахостта си на сцената изпълнителката.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар