Славена Вътова: Някои жени прекаляват със силикона и изглеждат като жаби



Славена Вътова: Някои жени прекаляват със силикона и изглеждат като жаби
-Славена, имаш ли своя рецепта за красота и каква козметика използваш?


-Използвам главно хидратиращи кремове и медицинска козметика ­ максимално щадяща. Предпочитам бебешката козметика. Използвам и "бабини" рецепти.

-Какви "бабини" рецепти ползваш?

-Правя си маски за коса със зехтин, вит. А, мед и кисело мляко. Когато имам повече време вкъщи, го използвам за разкрасяване, тренирам и гледам телевизия. Имам и домашен любимец ­ чихуахуато Джингълс.

-Спортуваш много. Правиш го, за да поддържаш фигурата си или за тонус?

Това е възможно най-доброто и не само за фигурата. Тренирам, за да не се налага да пазя диети. Залагам на спорта и на движението. Бягам в парка, скачам на въже, преди тренирах кикбокс и фитнес. Обичам да играя и тенис на маса. Сменям, разнообразявам спортовете, за да не ми омръзнат.

-Каза, че това е начин да не стигнеш до диетата. Толкова ли е непосилно за теб?

-Мога да пазя диета, но ми е страшно неприятно. Затова си хапвам, но след това отивам да спортувам. Така изгарям това, което евентуално съм натрупала.

-Какво ти е отношението към пластичните корекции?

-Определено одобрявам всяка хирургична намеса, от която жената има нужда и която допринася за естетиката. Само че някои прекаляват с кубиците и стават буквално като жаби в устата. Ако силиконовият бюст стои красиво и ако не е фрапиращо голям, защо жената да не си го направи? Особено ако това ще є донесе радост и щастие.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар