Да надникнем под завивките на Николета и Валери



Да надникнем под завивките на Николета и Валери
Младоженците го правят по няколко пъти на ден и навсякъде в апартамента
Сексът между Николета и Валери е коментиран почти колкото този между най-желаните мъж и жена на планетата – Брад Пит и Анджелина Джоли.



Нашенските им конкуренти нямат притеснение да открехнат дори вратата на спалнята си за любопитните относно случващото се там. Признават, че обожават да го правят по няколко пъти на ден и навсякъде. В огромния им апартамент няма местенце, което да не са пробвали като поле за любовни ласки и страстен секс. Така че меденият им месец е наистина сладък.
Откакто срещна любовта в лицето на футболиста, плеймейтката сякаш осъзна, че е готова да поеме отговорността да бъде майка. Сега двамата нямат търпение за момента, в който ще гушкат своето собствено бебе. Стискат палци да е момиче, защото Валери вече има син от Алисия, а Николета винаги е мечтала да има дъщеря, която да превърне в истинска малка принцеса.
Последният рожден ден на Николета Лозанова е един от незабравимите в живота й. На 30 ноември миналата година тя вдигна щуро парти за 23-тия си рожден ден. Най-специалният гост, разбира се, беше Валери Божинов. Футболистът се появи с торта, на която беше отпечатана снимка на рожденичката. По-важният подарък обаче беше „Картиер“ с диаманти, поднесен в допълнение със страстна френска целувка, която отново взриви коментарите в светското пространство и напълни хрониките на всички медии.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар