Яна Маринова издаде тайната за сексапила си



Яна Маринова издаде тайната за сексапила си

Мъжете карали актрисата Яна Маринова да изглежда толкова секси




Една от най-красивите и атрактивни български актриси Яна Маринова, най-накрая издаде тайната на своя сексапил. Красивата блондинка, която изкушава с чара си мъжете не само от кориците на списанията, но и от малкия екран, призна, че именно те са в основата на нейното очарование.
„Може би това, че оценявам хубавите и красивите неща във всеки мъж, ме прави сексапилна.“, споделя блондинката пред Harper’s BAZAAR. Маринова също така признава, че обича мъжете и се опитва да оценя жестовете им. Според нея, една жена трябва да знае какво точно търси в мечтания мъж, за да не съжалява в последствие, че качествата, които първоначално са я очаровали, сега я вбесяват. „Имам страшно много познати, които се женят за мъже тип плейбой, а после се чудят защо им изневеряват“, разкрива Яна.
Звездата от „Стъклен дом“, разкрива още, че през последните години се е научила да гледа с усмивка на живота и е повярвала, че съществува пълно щастие. Открила го в лицето на настоящия си съпруг Тихомир, който я научил да обича да, хората, а не да воюва с тях. Позитивните му възгледи се отразяват и на нейния мироглед, затова днес Яна отваря вратите пред себе си с усмивка и твърди, че прави това, което обича.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар