Нели Рангелова си пада по обвързани мъже



Нели Рангелова си пада по обвързани мъже
„Ако е богат, още по-добре”, добавя певицата





Нели Рангелова направи интересно признание пред вестник „7 дни спорт”. Певицата призна, че си пада по обвързаните мъже, тъй като те са най-хубавите. Изпълнителката не крие, че в личен план винаги се е влюбвала в такива мъже. „Не че съм го търсила умишлено, но сякаш късметът ми е бил такъв.”, споделя Нели.
Едно от нещата, които винаги е харесвала в противоположния пол, е трапчинката на брадичката. Този белег за нея е неустоим. Когато синът й се родил, първото нещо, което направила, било да му погледне брадичката. „Имаше един период, в който много харесвах мъж с костюм, с бяла риза и с вратовръзка. После имаше период, в който харесвах спортно облечени мъже.”, разказва артистката.
По отношение на характера тя държи мъжът да бъде и приятел, и любовник, и романтик, а ако е и състоятелен – още по-добре! Нели обаче досега никога не се е влюбвала в богаташи, тъй като по нейното време не било и модерно. „Тогава беше модерно да си влюбен в музикант или в човек, свързан с професията ти Тогава нямаше мъже, които да ти купят мерцедес или нещо от този сорт. Времето беше различно и затова всички от нашето поколение сме романтични и влюбчиви.”, отбелязва лауреатката на „Златен Орфей”.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар