Митко Пайнера: Спирам клипове с много силикон!



Митко Пайнера: Спирам клипове с много силикон!
Всяка изкуствена намеса е пагубна, когато е фрапираща.



Затова започнахме да се намесваме и дори сме спирали видеоклипове, когато на тях се вижда, че хирургическата намеса е неудачна, разказва музикалният бос Митко Димитров - Пайнера по бТВ.

На въпроса как се създава фолкзвезда, той посочва няколко качества, които трябва да имат кандидатите - присъствие, божествен чар, артистичност, добри гласови данни.

“Ако те са налице, предлагаме му договори, видеоклипове, песни”, казва продуцентът, цитиран от БЛИЦ.

Друго важно условие е да го слушат. Това се отнася и за ангажиментите им по време на предизборните кампании. “Изпълнителите ни са политически необвързани - каквото им кажем, това ще правят”, казва Пайнера.

Кризата се е отразила на клиентите на поп фолка и на бизнеса му и се налага да влизат в положението на клиентите им. “Свалихме хонорарите на изпълнители. Но за онзи, който е актуален, има дори завишение”, споделя продуцентът и казва, че заради кризата е затворил 25-30 магазина, което оставило без работа стотици хора.

Най-големият проблем за бизнеса с фолк продукти бил интернет. “Той срина продажбите ни. Кой ще купи песен, ако може да я изтегли безплатно?!”, коментира Митко Димитров.

За себе си казва, че не бил разточителен в харченето, живеел скромно и давал парите си за въдици. Странно за шеф на компания, която прави поп фолк, но любимата музика на Пайнера, която пълни сърцето му, е тази от младите му години – рокът, признава той.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар