Мариана Попова лъсна гола



Мариана Попова лъсна гола
Звездата от „Гласът на България“ демонстрира прелести в еротична фотосесия, излизат наяве нови разкрития около връзката й с президента


Е, тя наистина няма за какво да се притеснява, дори да реши да се разхожда по монокини на плажа. Поп певицата Мариана Попова показа забележителна фигура по време на фотосесия, на която лъсна полугола.

При това изпълнителката демонстрира не само перфектно тяло, с което може да се гордее, но и сексапил, който определено ще привлече вниманието на мъжете, пишат от mamita-bg.com.
Междувременно се появиха нови разкрития около връзката на певицата с държавния глава Георги Първанов, които направи известния журналист Иво Инджев. Бившият водещ от bTV разказва, че мнозина са виждали Първанов и Мариана Попова заедно в “Евксиноград” и е категоричен, че връзката им не е измислица на жълтата преса, а реален факт.
Според журналиста, държавния глава използвал цялата си власт и изнудвал певицата да отрича за връзката между двамата.
В интервю за „България днес“, репортерът не скри възмущението си от грубия натиск, който държавните агенти оказвали върху крехката певица, за да гарантират мълчанието й: “Много неща съм чувал, освен това знам, че някои хора лично са ги виждали заедно в “Евксиноград”, той я е водил за ръка по алеите.
Но това е най-малкото нещо, което ме интересува, защото касае Първанов и съпругата му.
Интересува ме друго — че лъже и злоупотребява с власт.
Че използва агенти с държавна власт, които натоварва с мръсни поръчки да рекетират една 50-килограмова девойка”, коментира журналистът действията на държавния глава.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар