Айляк! Емилия иска национален ден на секса!



 Емилия иска национален ден на секса!
Изпълнителката на „Весело момиче” побърза да разясни нагледно как ще се отбелязва празникът: „Върти, смучи и не бери грижи за нищо”

„Стига сме работили за този, дето духа. Повече пийване и секс – това е истината! Обявявам официални почивни дни от днес до края на седмицата! Ще караме само на секс и сух хляб”, предложи фолк певицата Емилия по време на свое участие в Пловдив. Тя побърза да добави: „Може да минем и без хляб”.

Изпълнителката на „Весело момиче” побърза да разясни нагледно как ще се отбелязва празникът: „Върти, смучи и не бери грижи за нищо”. Айляк!
Емилия определено зарадва феновете с предложението си и дори се коментираше, че идеята трябва да се предложи в Народното събрание, където да се гласува.
Други обаче останаха доста учудени от цялостното поведение на певицата, която в действителност бе по-разкрепостена от обичайното. Тя изпя „I will always fuck you” – кавър на песента на Уитни Хюстън „I will always love you”. След това застана на бара и гаврътна няколко шота, без да използва ръцете си, захващайки чашките само с уста.
„Тази съвсем изперка! Нищо й нямаше досега, нещо е откачила покрай Коко Динев”, дивяха се фенове на Емилия. В действителност тя бе „тихата вода” на фолка, скромното момиченце, което рядко пее за секс и разврат. Е, уви, и тя се изроди!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар