Потвърдено! Юксел Кадриев е отявлен гей



Потвърдено! Юксел Кадриев е отявлен гей
Оперната певица разкри, че е хващала няколко пъти мъжа си на калъп, но не пожела да разкрие с кого



Юксел Кадриев се оказа отявлен гей. Доскоро се смяташе, че слуховете покрай хомо ориентацията му са само жълти новини, но ето, че днес собствената му жена разкри цялата истина. Нещо повече – по думите на Бонка Георгиева именно хей наклонностите му стават причина двамата да се разведат.

Оперната певица разкри пред „България днес”, че е хващала няколко пъти мъжа си на калъп, но не пожела да разкрие с кого. Тя добави, че именно благодарение на нейната подкрепа е успял да се откопчи от Дим Дуков и Евгени Минчев.
С това Бонка призна за верни твърденията на Дуков в „Горещо”, че е имал интимна връзка с Юксел.
Георгиева се оплака, че му е простила веднъж заради мъжките му страсти, като го е оправдала с това, че всеки греши. В последствие обаче разбира, че влечението на мъжа й към същия пол е системно. „Майка му постоянно ми се обаждаше да ме моли за помощ”, разказва екссъпругата на Кадриев. Тя разкрива, че благодарение на нея той е стигнал толкова нависоко в йерархията в бТВ.
„Никой не вярваше, че Кадриев може да бъде водещ на новините. Той самият винаги се е подценявал. Само аз вярвах”, през сълзи си спомня Бонка.

Източник kliuki.bg



1 коментара:

Anonymous каза...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=255202407912660&set=a.129539523812283.18575.128477837251785&type=3&theater
"Как ще коментирате слуховете, че мъжът ви е гей?"

- Никак! Как да коментирам нещо, което не е вярно? Няма нужда да доказвам на никой, че това не е така. Щом хората са решили да си правят реклама на наш гръб и да оцеляват по този начин, окей!" - Бивша Съпруга

Публикуване на коментар