Диляна Попова пуши като издънена печка



Диляна Попова пуши като издънена печка


Синеоката манекенка обяви, че спира тютюна, но всъщност направо злоупотребява с него




В последно време в медийното пространство упорито си проправя път слухът, че манекенката Диляна Попова спира да пуши. Синеоката брюнетка, която изкушава мъжете от малкия екран обявила, че заради желанието си да има дете и да се погрижи за здравето си спира никотина. И ако досега изпушвала по една кутия за 3—4 дни отсега нататък нямало изобщо да пали.
Познати на прохождащата актриса обаче разказват, че истината е доста по-различна, разкрива blitz.bg. Дългокраката хубавица пушела по 3-4 кутии дневно, но всячески се опитвала да скрие вредния си навик от околните. Въпреки нуждата си от цигара с кафето сутрин, манекенката все пак била решила да се откаже от вредния си навик. „Ще покажа на всички, че съм професионалист. Спирам цигарите, за да няма и едно нещо, заради което да ме критикуват”, заканвала се звездата от „Стъклен дом“ пред приятели.
В новия сезон на сагата, образът на героинята й Албена ще се разкрие напълно, издават запознати. Наяве ще излязат много тайни за лошата сестра на Боряна, а както се говори и не само нейни. Миналото на Камен Касабов, също не съвсем разкрито и от него ще изплуват още мрачни разкрития и разтърсващи драми.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар