Яна Маринова скъса със „Стъклен дом“



Една от звездите на сериала напуска проекта, заради неплатени хонорари


Яна Маринова скъса със „Стъклен дом“
Все пак и звездите трябва да ядат! Актрисата Яна Маринова прекратява отношенията си със сериала „Стъклен дом“, пише “Всеки ден”. Една от големите звезди в продукцията напуснала снимачната площадка, заради неплатени хонорари. Очаква се, че и други нейни колеги ще я последват по същата причина.



Повод за внезапното напускане на Маринова се оказаха стари сметки. Актрисата не е получавала възнаграждението си за работата през лятото, а преди няколко дни станала жертва на обидните квалификации на мениджърката на телевизията Натали Василева, която повече от половин час я оставила да чака с надеждата, че ще си получи парите и през това време не спряла да я обижда.
Скандалът бил определен като безпрецедентен от колегите на талантливата блондинка. Предполага се, че и останалите й колеги ще напуснат сериала заради неплатени хонорари. Практиката за изплащането на възнагражденията им била да си получават парите след излъчването на всеки епизод, но старта на сериала се отложи, заради кампанията на Стефан Данаилов, който е кандидат за президент.
Другата причина за недоволство от страна на актьорите е, че според договора, който са подписали през юли и август се водят в платен отпуск, но пари не са получили.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар