Хубавата Елена забъркана в нов любовен триъгълник



Хубавата Елена забъркана в нов любовен триъгълник

Брачни проблеми ще нищи актрисата Елена Петрова на сцената





На Елена Петрова е поверена главната роля в постановката на Бойко Илиев „Брачната илюзия” от Ерик Асус. Във френската комедия героинята й Жана след няколко години щастлив семеен живот решава да признае на мъжа си свои дребни прегрешения в миналото. Нейната крайна откровеност обаче ще доведе до сериозни семейни сътресения.
В актьорския екип са още Мариус Донкин и Валентин Танев. Сценографията е на Нина Пашова. Премиерата е насрочена за 15 септември на сцената на „Сълза и смях” на Народния театър.
С намигване на съдбата Елена Петрова застъпва в спектакъла в момент, когато собственият й брак е разбит. В реалния живот палавата брюнетка също регистрира куп прегрешения и според осведомени е в развод с гръцкия си съпруг – милионера Аристотелис Фотилас. Актрисата бе изловена в крачка с осем години по-младия оператор от Би Ти Ви Светлин. Отделно й приписваха връзки с екранните й партньори Калин Врачански и Асен Блатечки, а преди години и с Чочо Попйорданов.
Близки до звездата се опасяват, че бащата на близнаците Изабела и Александър може да й вземе попечителството над тях.
Елена Петрова напомни за себе си след успешната си роля в „Стъклен дом”. В сериала тя играе Боряна – жена със сложно минало.

kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар