Диляна Попова: Вече не страдам за Дичо



Певецът я научил на много неща за живота и тя му е благодарна

Диляна Попова: Вече не страдам за Дичо
Актрисата и фотомодел Диляна Попова заяви, че е успяла да запази Дичо като човек, приятел и близък, на когото винаги може да се обади и да разчита...

Често й казват, че говори само хубави неща за него, много го обича, и е редно да се съберат. Попова не крие, че обича бившия вокал на Д2 като човек, но не с онази любов от времето, когато са били заедно. „С него съм била от 19 до 23-годишна възраст, когато все още съм се формирала като личност. Той ми показа какви трябва да са отношенията между мъжа и жената, научи ме да си говорим за всичко, да бъдем и приятели, а не само да разчитаме сексът да ни свързва.“, казва Диляна Попова. Тя е благодарна на Дичо, че той я завел на бокс и я подтикнал да направи много положителни промени в живота си. Покрай него спряла да яде месо и започнала да обръща внимание на здравословното хранене. Той я научил на много неща.
Диляна не е вкусвала месо от 7-8 години, яде само риба. Хлябът й е проблем, защото много го обича. Иначе яде предимно сирене, кашкавал, зеленчуци, плодове и риба. Освен това, тя пуши и пие, но в умерени количества. „Пуша една кутия цигари за 3-4 дни. Пия вечер, но малки шотчета, абсентчета и др., но нямам много афинитет към това, не сядам например всяка вечер с чаша вино или нещо подобно.“, уточнява звездата от „Стъклен дом“.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар