Емилия и Коко Динев разтуриха домашното огнище



Емилия и Коко Динев разтуриха домашното огнище
За раздялата потвърждава Емилия




Пред сайта blife Емилия потвърждава, че се е разделила с Коко Динев. Тя обаче не желае да коментира новото положение сега, докато нещата не улегнат. Певицата заявява по телефона, че е в добро настроение. „Няма никаква драма” – казва Емилия. „Макар и публични личности и ние имаме право на своите интимни моменти. Затова моля медиите да проявят разбиране. Ще направя официално изявление след време” – казва Емилия.
Така това, което се мълвеше под сурдинка от месеци, се оказа вярно. Че е болно съжителството между Коко и Емилия, индикации имаше отдавна. На нея твърде често й се налагаше да повтаря пред медиите, че всичко е ок, че с Коко се обичат и т.н. Край бизнесмена обаче започна да се навърта бившата му Анелия, която пък открито заяви, че Коко си остава любовта на живота й.
Дали пък Коко Динев не е решил да се събере с нея – шушукат вече в светските среди. Емилия е втората официално изоставена жена от Коко. Освен с Анелия той си е имал вземане-даване в миналото и с Нелина. Неофициално му приписват връзки с Преслава, Джина Стоева и още ред певици. Заради увлечението му по попфолк изпълнителките той си заслужи прякора Осеменителя на певици.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар