С Дженифър беше скучно, Анджи е върхът!



С Дженифър беше скучно, Анджи е върхът!
След като се раздели с Брад Пит, актрисата от „Приятели“ Дженифър Анистън открито заяви, че му липсва „чипът за чувствителност“. Джен май ще се окаже права.


Холивудският актьор даде пространно интервю в американското списание „Parade”, в което описва колко нещастен се е чувствал по време на брака си с Анистън и колко скучен е бил животът му тогава.

„През 90-те се опитвах да се скрия, да се откъсна от цялата суматоха, която цари около знаменитостите. В един момент ми омръзна да седя на дивана и да се крия. Почувствах се жалък“, откровеничи Брад.

„Исках да намеря филм за нечий интересен живот, но осъзнах, че аз самият не живеех такъв“, допълва той.

„Смятам, че бракът ми имаше нещо общо с това. Опитвах се да се преструвам, че е нещо, което всъщност не беше“, разкрива актьорът.

Пит се ожени за Анистън през 2000 г. и се разделиха пет години по-късно, след като се срещна с настоящата си половинка Анджелина Джоли на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“.

Брад и Анджи имат шест деца, три от които осиновени. Красавецът определя като едно от най-умните неща в живота му, че е направил Анджелина майка на своите деца. „Тя е прекрасна майка. Човече, щастлив съм, че я имам“, възкликва Брад.

Думите му сигурно „режат живо месо“ от Дженифър, защото не е тайна, че 41-годишната Анистън има желание за деца.

За разлика от преди, сега Пит явно е доволен от живота си. „Радвам се за избора си и за това, че съм намерил жената, която обичам – Анджи, и за това, че изградих семейство, което толкова много обичам“, не спира да се хвали Брад.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар